Betöltés...

Strandsátor

Ár: 8.790 Ft




Az összecsukható strandsátor innovatív megoldás a strand szerelmeseinek, amely a kényelmet a funkcionalitással ötvözi. Egy speciális mechanizmusnak köszönhetően egy ilyen sátor a burkolatról való levétel után néhány másodpercen belül automatikusan kinyílik, így nincs szükség bonyolult összeszerelésre. Könnyű, könnyen hordozható, és hordtáskával is jár, így tökéletes társ a strandhoz, piknikhez vagy fesztiválhoz.


GYORSSÁG ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLAT






Az automatikusan kihajtható rendszernek köszönhetően a sátor szinte azonnal használatra kész. Ezzel időt és erőfeszítést takarít meg, amelyet pihenéssel és szórakozással tölthet.






VÉDELEM A NAP ÉS A SZÉL ELLEN


A sátor hatékony védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, ami rendkívül fontos, ha hosszú ideig tartózkodunk a napon. Ezenkívül véd a szél és a homok ellen, kellemes teret teremtve a pihenéshez.



KÖNNYŰ ÉS KÖNNYEN SZÁLLÍTHATÓ





A könnyű anyagokból készült sátor könnyen hordozható. Összecsukva kis helyet foglal, így könnyen szállítható és tárolható.



SOKOLDALÚSÁG





Az összecsukható sátor a strandon kívül kiválóan alkalmas kempingezésre, kertben, fesztiválokon vagy gyerekeknek játszóhelynek.
Az összecsukható strandsátor praktikus és pótolhatatlan szerkentyű mindazok számára, akik értékelik a kényelmet, a nap- és szélvédelmet, valamint a gyors és egyszerű összeszerelést. Tökéletes megoldás a szabadban eltöltött nyári napokra.





TULAJDONSÁGOK:





UV-álló anyagból készült
Masszív és tartós anyagokból készült keret
Szellőztetés
Zárható
Gyorsan ki- és összecsukható
Fedő fogantyúkkal
Szín: szürke







MÉRETEK:


Teljes magasság: 95cm
Sátor szélessége: 120cm
Teljes padlóhossz: 195cm






KÉSZLET TARTALMA:


Vadonatúj strandsátor
8x sátorcövek
Zsinór a sátor összeállításához
Fogantyús táska a kézben való hordozáshoz








Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Strandsátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: