Betöltés...

Praktikus vízálló kábelrendező tároló táska - kábelek, töltők és egyéb kis elektronikai eszközök rendezett tárolására (BB-23834)

Ár: 2.490 Ft

A praktikus vízálló kábelrendező tároló táska ideális megoldás kábelek, töltők és egyéb kis elektronikai eszközök biztonságos és rendezett tárolására otthon vagy útközben. Ez a kompakt és jól szervezett táska segít rendszerezni és védeni az elektronikai kiegészítőket, így könnyedén kezelheted őket bármilyen környezetben. Főbb Jellemzők: Vízálló Anyag: Magas minőségű vízálló anyagból készült, amely védelmet nyújt az esetleges nedvesség vagy kisebb nedvesedés ellen. Rendkívül Jól Szervezett Belső: A belső tér több rekeszből és elasztikus szalagokból áll, ideális kábelek, töltők, USB-kábelek és más kis eszközök biztonságos tárolására. Könnyű Hordozhatóság: Kompakt és könnyű kialakítás, amely ideális utazáshoz vagy mindennapi használathoz. Praktikus Zsebek: Külső és belső zsebekkel rendelkezik apróbb kiegészítők, mint például memóriakártyák vagy pendrive-ok tárolására. Erős Cipzárak: Strapabíró cipzárral rendelkezik, amely biztosítja a táska könnyű nyitását és zárását. Univerzális Használat: Ideális kábelrendezésre, töltők tárolására, utazókhoz, irodai munkához vagy otthoni használatra. Termékinformáció: Anyag: poliészter Bélés anyaga: polietilén Szín: szürke Zsebek száma: 6 Gumiszalagok száma: 8 Vízálló anyag: igen Habvédelem: igen Méretei: 24 x 17 x 2,5 cm Súly: 109 g A praktikus vízálló kábelrendező tároló táska kiváló választás mindenki számára, aki szeretné rendszerezni és biztonságosan tárolni kábeleit, töltőit és egyéb apróbb elektronikai eszközeit. Ez a táska megkönnyíti az elektronikai kiegészítők kezelését otthon vagy útközben, védelmet nyújtva az esetleges sérülésektől vagy nedvességtől. A belső jól szervezett tér lehetővé teszi, hogy minden kábel és kiegészítő könnyen megtalálható legyen anélkül, hogy összekuszálódnának vagy összegabalyodnának. A strapabíró vízálló anyag biztosítja az eszközök védelmét a nedvességtől, így ideális választás utazáshoz vagy kültéri tevékenységekhez. Ha szeretnéd rendezetten tartani elektronikai kiegészítőidet és védeni azokat a környezeti hatásoktól, akkor a praktikus vízálló kábelrendező tároló táska remek választás lehet számodra. Ez a multifunkcionális táska segít megtartani rendet és biztosítja az eszközök könnyű elérését bármikor és bárhol.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Praktikus vízálló kábelrendező tároló táska - kábelek, töltők és egyéb kis elektronikai eszközök rendezett tárolására (BB-23834)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: