Betöltés...

Profi fémdetektor LCD kijelzővel MD4030

Ár: 19.990 Ft

Profi fémdetektor LCD kijelzővel MD4030  

Nagy pontosságú fémdetektor
LED kijelző
Vízálló
Robusztus szerkezet

A fémdetektor LED kijelzője mutató üzemmódban működik, ahol az érték 0 és 10 között mozog, jelezve a célfém érzékelési jelének erősségét. Az érzékelés során a készülék hangjelzést ad, hogy figyelmeztessen a közeli fém jelenlétére. Minél közelebb van a tekercs a célfémhez, annál erősebb a jel, és annál jobban jobbra mozdul el a mutató.
A fémdetektor két érzékelési móddal rendelkezik. Az első, a DISCO mód, amely lehetővé teszi a nem kívánt fémek kizárását, az első öt fém típust sorban kizárhatja. A második, az All Meter mód, más néven All Metal mód, amely mindenféle fémet képes keresni automatikus talajkiegyenlítéssel és magas érzékenységgel. Ez a legjobb működési mód.
A fémdetektor könnyen hordozható és használható, súlya mindössze 2 font. A készülék hosszúsága állítható, így kényelmesen használható, a maximális hossza 108 cm, a minimális hossza pedig 78 cm. A gép ergonomikusabb és kényelmesebb kar alátámasztással rendelkezik, mint más eszközök.
A 7,8 hüvelykes vízálló keresőtekercs és a 2 font súly lehetővé teszi, hogy akár 6 hüvelyk mélységben is észlelje a fémeket a föld alatt. A fémdetektor hordozható, így használható tengerparton, kertben, erdőben, réten, hegyi felfedezésekhez és víz alatti kincsvadászathoz is.
A készülék rendelkezik egy univerzális 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval, amely lehetővé teszi a hangerő beállítását a különböző környezetekhez. Egyszerű és könnyen használható, így gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt alkalmas, akár otthoni, akár szabadtéri használatra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Profi fémdetektor LCD kijelzővel MD4030" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: