Betöltés...

Felfújható kakas jelmez

Ár: 11.990 Ft

Felfújható kakas jelmez




Ez a felfújható kakas jelmez ideális választás felnőttek számára, akik 160 cm és 190 cm közötti magassággal rendelkeznek. A jelmez 100%-ban poliészterből készült, amely nemcsak tartós, hanem puha és kényelmes is, így hosszabb ideig is kényelmes viseletet biztosít.
A jelmez egyik legnagyobb előnye a gyors felfújódás. Mindössze 90 másodperc alatt teljesen felfújódik, köszönhetően a 9000 fordulat/perc sebességgel működő ventilátornak, amely folyamatosan üzemel, hogy a jelmez mindig felfújt állapotban maradjon. Ezáltal nem kell aggódnia a jelmez leeresztése miatt, és zavartalanul élvezheti az eseményt.
A jelmez működtetéséhez két lehetőség közül választhat. Használhatja az elemtartót, amely 4 AA elemmel működik, vagy egy külső akkumulátort is csatlakoztathat. Fontos megjegyezni, hogy az elemek és a külső akkumulátor nem tartoznak a csomaghoz, ezeket külön kell beszereznie.
Összességében ez a felfújható kakas jelmez nemcsak szórakoztató és látványos, hanem praktikus és kényelmes is, így tökéletes választás bármilyen bulira vagy rendezvényre.
Anyaga: poliészter
Méret: felnőtt (150-185 cm)
Elemek: 4 db AA elem (nem tartozék)
Felfújási módszer: fúvó
A csomag tartalma:

felfújható ruha
inflátor
akkumulátor doboz






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Felfújható kakas jelmez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: