Betöltés...

Mozgásérzékelős COB LED-es fejlámpa vészvilágítással Autolife 27099

Ár: 3.990 Ft

Ez a Sense Headlamp egy rendkívül innovatív és praktikus eszköz, amely ideális választás különféle kültéri tevékenységekhez, mint például túrázás, futás, síelés, valamint autószerelés. Az állítható pánt és az USB-ről újratölthető akkumulátor biztosítja a kényelmes és hosszan tartó használatot.
Főbb jellemzők:
-270 fokos megvilágítás: A széles látószögű megvilágítás biztosítja, hogy minden irányban jól látható legyen a környezet. Ez különösen hasznos éjszakai túrák és futások során, ahol a teljes körű látás elengedhetetlen a biztonság érdekében.
-Többféle világítási mód: A lámpa több szintű világítási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az erős fényt, közepes fényt, gyenge fényt, valamint a vörös fényt és a vörös fény villogását. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a körülményeknek megfelelően válasszák ki a legmegfelelőbb fényerőt.
-Érzékelős funkció: Az érzékelős funkcióval a lámpa be- és kikapcsolása rendkívül egyszerű és gyors, csak egy kézmozdulatra van szükség. Az érzékelő 10-15 cm-es távolságból érzékeli a kézmozdulatokat, így még kényelmesebb a használat.
-Vízálló kivitel: A lámpa vízálló, így esős időben is használható, bár teljes bemerítés nem ajánlott. IPX4 szabvány
-Magas láthatóság: Az állítható zöld fényvisszaverő szíj biztosítja, hogy a felhasználó jól látható legyen még sötétben is, növelve ezzel a biztonságot.
-USB újratölthető akkumulátor: A beépített akkumulátor USB-ről tölthető (Type-C) , ami rendkívül kényelmes és lehetővé teszi, hogy a lámpát bármilyen USB porttal rendelkező eszközzel, például laptopról, autós töltőről vagy power bankról is feltölthessük.Használati területek:
-Túrázás: Ideális éjszakai túrákhoz, a széles látószögű megvilágításnak köszönhetően biztonságosabbá teszi a mozgást a természetben.
-Futás: A magas láthatóság és a kényelmes, állítható pánt miatt tökéletes választás futóknak, különösen sötétedés után.
-Síelés: A fényerősség különböző szintjei lehetővé teszik a megfelelő látási viszonyok kialakítását, akár hegyi síelés közben is.
-Autószerelés: A 270 fokos megvilágítás biztosítja, hogy minden részlet jól látható legyen, így megkönnyíti az autószerelést sötétben is.Ez a Sense Headlamp kiváló választás mindazok számára, akiknek szükségük van egy megbízható, könnyen kezelhető és sokoldalú lámpára. Az érzékelős funkció, a különböző világítási módok és a vízálló kivitel biztosítják, hogy minden helyzetben optimális megvilágítást nyújtson.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Mozgásérzékelős COB LED-es fejlámpa vészvilágítással Autolife 27099" című hirdetést látja. (fent)