Betöltés...

WDF 10000 tó külső szűrő 30495

Ár: 64.990 Ft

WDF 10000 tó külső szűrő 30495

A gravitációs szűrők elősegítik a tó természetes biológiai egyensúlyának fenntartását, valamint hatékonyan és tartósan képesek az egészséges vizet biztosítani.

A szűrőket a vízen kívülre kell telepíteni – a legjobb, ha közvetlenül a tó mellé helyezzük őket. A szivattyú által mozgásba hozott víz több különféle szűrési folyamaton halad át, majd végül visszafolyik a tóba. Az átfolyó külső szűrők kényelmes és teljes körű megoldást testesítenek meg: valamennyi szűrőközeg, a befolyócső és az összes csatlakozó is alaptartozékként jár a termékhez.
A tavi szűrő szériatartozéka az UV-C lámpa is, amely további szűrést tesz lehetővé azáltal, hogy csírátlanítja a tó vizét és megakadályozza a benne lebegő algák szaporodását, azaz tartósan gátolja az algaképződés folyamatát. A mindenkori vízminőség függvényében – valamint attól függően, hogy mennyire van a tó növénnyel beültetve és mennyi hal van benne – ez a kiegészítő tisztítóeljárás igazán hasznosnak és ajánlatosnak mondható.
 A gravitációs szűrő különféle szűrőfolyamatokat kapcsol össze egymással, melyek hatásukat tekintve tökéletesen kiegészítik és kölcsönösen erősítik egymást.
A mechanikai szűrést szűrőszivacsok végzik, amelyek kiszűrik a durvább szennyeződésrészecskéket.
A biológiai szűrésről azok a mikroorganizmusok gondoskodnak, amelyek a biogolyók nagy felületén szaporodnak el.
A természetes kémiai szűrést a szűrőgranulátum végzi, ennek során megkötődik a mérgező ammónia, a nitrát pedig ártalmatlan nitrogénné alakul át.
Az UV-C lámpával még egy további tisztítóeljárással bővül a szűrés folyamata, amely tartósan csökkenti az algaképződést.
E különféle szűrési módozatok tökéletes összjátéka meggyőző eredményhez vezet: a tó vize kiváló minőségű lesz és a kitűnő életfeltételeket biztosít a tó növényeinek és halainak.

Tartozékok:
szűrőtartály
BIOMEC- szűrőanyag
Bio labdák
Wet-and-Dry egység
szenny leeresztő csap
UV-szűrő ballaszttal
3m befolyócső (25 mm átmérő) és 1m lefolyócső (32 mm átmérő)

Szivattyú    
Teljesítmény: 43 W
Emelési magasság: 2,5 m
Szállítási kapacitás: 2600 l/h
Bemerítési mélység: max. 2 m
Hálózati kábel: 10 m/ H05RN-F

Lámpa    
Teljesítmény: 11 W
Hálózati kábel: 5 m/ H05RN-F
Technikai szűrő    
Tartály    35 l
Tó max. mérete: 10000 l
Befolyócső: Ø 25 mm
Kifolyócső: Ø 32 mm



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "WDF 10000 tó külső szűrő 30495" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: