Betöltés...

Bestway AquaDrift automata medencetisztító készülék tömlővel, csatlakozókkal

Ár: 38.699 Ft

AquaDrift automata medencetisztító készülék tömlővel, csatlakozókkal

A kerti medencék tisztítására szolgáló egyedi AquaDrift porszívó a Bestway gyártó terméke. A készülék kompatibilis a hagyományos vagy homokszűrő szivattyúkkal 5678-12113 l/h áramlási sebességgel. Ezenkívül az AquaDrift akár 6,70 méter átmérőjű medencéket is képes hatékonyan tisztítani.

A robotporszívó a szűrő meghajtó erejét használja a medence alján való mozgáshoz és a törmelék felszedéséhez. A készülék csúszásmentes kerekekkel van felszerelve, amelyek minden irányba mennek, és megváltoztatják az útvonalat, ha falba vagy akadályba ütköznek. Ezenkívül az AquaDrift a kerekek irányában és dőlésszögében is állítható, ami lehetővé teszi, hogy a készüléket egyszerűen a medence formájához igazítsa. Teljesen feltöltött állapotban a porszívó körülbelül 40 percig működik.

A porszívó fogantyúkkal van felszerelve, így a munka befejezése után könnyen eltávolítható a vízből. A készülékhez tartozik egy könnyen tisztítható, 1,7 literes szennytartály is. Alatta egy praktikus kefe is található a medence aljának tisztításához.

Ezenkívül az AquaDrift vízáramlás-szabályozó szeleppel rendelkezik, amely lehetővé teszi a csatlakozást különböző áramlási sebességű szűrőrendszerekhez. A porszívó olyan tömlőkkel és szerelvényekkel érkezik, amelyek kompatibilisek a Bestway medenceszivattyúkkal. Az automata porszívó nagyszerű megoldás azoknak, akik egyszerűen használható, hatékony módszert keresnek a medence tisztán tartására.

A porszívó műszaki adatai:

súlya kb 5,5 kg,

kompatibilis az 5678-12113 l/h vízhozamú szivattyúkkal,

6,7 m átmérőjű medencékkel kompatibilis.

A készlet tartalma:

medence tisztító,

kerti tömlő,

csatlakozók,

kiegészítők,

színes csomagolás.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bestway AquaDrift automata medencetisztító készülék tömlővel, csatlakozókkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: