Betöltés...

Fagylaltos kocsi 22733, gyerek játék, fagylaltárus játék, mobil játékstand, játékkocsi, szórakoztató játék, színes kocsi

Ár: 4.390 Ft

Varázslatos Fagylaltos Kocsi Gyerekeknek – Játékkészlet Kiegészítőkkel Képzeld el, milyen lenne egy mini édességbolt a szobád közepén! A Varázslatos Fagylaltos Kocsi pontosan ezt nyújtja neked. Ez a színes és vidám játékkészlet tele van finomságokkal: fagylaltokkal, nyalókákkal, csokival és még sok más édességgel. Ráadásul kellemes hangokat is kiad, így tényleg olyan, mintha egy igazi édességboltban lennél! Miért lesz ez a kedvenc játékod? Fejleszti a képzeleted: A fagylaltos kocsi tökéletes játék a kicsiknek, akik imádják a szerepjátékokat. Legyen szó eladóról vagy vásárlóról, ez a játék segít fejleszteni a kreativitást és a szociális készségeket. Óriási készlet: A csomag 36 különböző kiegészítőt tartalmaz, így sosem fogsz unatkozni. Fagylaltkehely, tölcséres fagyi, nyalókák, csoki és még sok más izgalmas dolog vár rád. A forgó polcon (360 fokban elforgatható) pedig kiállíthatod a finomságokat, hogy még valóságosabb legyen a játék. Magas minőség: A játék kiváló minőségű műanyagból készült, figyelve a legapróbb részletekre is. A kocsihoz tartozik egy esernyő, amelyet színes fények világítanak meg, és vidám dallamokat játszik. Az esernyő még forog is! A műanyag kerekeknek köszönhetően a kocsi könnyedén gurul, így bárhol játszhatsz vele. Tanulás játék közben: A készletben található játékpénz segít a gyerekeknek elsajátítani az alapvető matematikai készségeket, miközben élvezik a vásárlás és az eladás izgalmát. Műszaki adatok: Tápellátás: 3 x AA 1.5V elem (nem tartozék) Méretek: 40 x 32 x 20 cm Készlet súlya: 0.715 kg Súly csomagolással: 1.012 kg A csomag tartalma: Összeszerelhető kocsi (5 elem) 6 db tölcséres fagyi 3 db pálcikás fagyi 6 db nyalóka 1 db teáskanál 1 db pohár 6 db érme 1 db csoki 1 db cukorka 1 db gyümölcsös tej 1 db pohár gyümölcslé 1 db édességcsomag 1 db süteménycsomag 6 db játékpénz Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd be a Varázslatos Fagylaltos Kocsit, és varázsolj mosolyt minden kis édesszájú arcára!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Fagylaltos kocsi 22733, gyerek játék, fagylaltárus játék, mobil játékstand, játékkocsi, szórakoztató játék, színes kocsi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: