Betöltés...

Párásító és nedvességelszívó ruhhy 22577 - páramentesítő, nedvesség szabályozó, levegőtisztító, egészséges környezetért.

Ár: 2.990 Ft

Szabadulj meg a párától és élvezd az egészségesebb otthoni levegőt a Ruhhy Páraelszívóval! Képzeld el, hogy a fürdőszobád tükre soha többé nem lesz ködös, és a konyhád ablakai mindig tiszták maradnak! A Ruhhy Páraelszívó tökéletes megoldás minden olyan helyiségbe, ahol a magas páratartalom gondot okoz. Legyen szó a fürdőszobáról, konyháról, garázsról vagy akár a raktárról, ez a kis eszköz hatékonyan csökkenti a levegő nedvességtartalmát, megelőzve a penész, gomba, dohszag és korrózió kialakulását. Miért válaszd a Ruhhy Páraelszívót? Foggy ablakok és tükrök? Többé nem probléma! A fürdőszobai vagy konyhai pára miatt bepárásodott ablakok és tükrök a múlté lesznek. A Ruhhy Páraelszívó hatékonyan szünteti meg ezt a jelenséget, így mindig tiszta és átlátható felületekkel találkozhatsz. Újrahasználható és gazdaságos! Ez a páraelszívó többször is használható, csak cseréld ki a betétet, amikor az elhasználódott, és ürítsd ki a tartályt a keletkezett vízzel. Így nem csak pénzt spórolsz, de a környezetet is kíméled. Hosszú élettartamú betét! Az extra hatékony betét/tabletta akár 45 napig is kitart, a helyiség páratartalmától és hőmérsékletétől függően. A betét felszívja a nedvességet, és a keletkezett víz az eszköz alján gyűlik össze. Specifikációk: Anyag: műanyag + kalcium-klorid betét Betét súlya: 400 g Kapacitás: 1000 ml Méretek: 19 x 15,5 x 10 cm Súly: 582 g Csomagolt súly: 683 g A csomag tartalma: 1 db tartály 1 db betét Ne hagyd, hogy a magas páratartalom megkeserítse az életed! Szerezd be a Ruhhy Páraelszívót, és élvezd a tisztább, szárazabb levegőt otthonodban! Kattints a ''Kosárba'' gombra most, és tedd meg az első lépést az egészségesebb élet felé!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Párásító és nedvességelszívó ruhhy 22577 - páramentesítő, nedvesség szabályozó, levegőtisztító, egészséges környezetért." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: