Betöltés...

Bejárati szőnyeg - 60x90cm Ruhhy 22055, szürke, modern, praktikus, nedvszívó, beltéri, kényelmes, mosható, csúszásmentes

Ár: 2.190 Ft

Csúszásmentes Ajtószőnyeg – Praktikum és Stílus Egyben! Felejtsd el a sáros lábnyomokat és a csúszós padlót! Ez a csúszásmentes ajtószőnyeg egy igazi must-have minden otthonba. A gumírozott anyagának köszönhetően nem csak szuper tapadást biztosít, de segít megóvni a családtagokat és vendégeket a balesetektől, különösen nedves vagy csúszós időben. Szóval, ha fontos számodra a biztonság, ez a szőnyeg a tökéletes választás! Tiszta Cipők, Tiszta Otthon Ki ne szeretné, ha kevesebbet kellene porszívóznia és felmosnia? Ez az ajtószőnyeg megfogja a koszt és a nedvességet, mielőtt azok bejutnának a lakásba. Így nem csak az előszobád marad tiszta, de rengeteg időt és energiát is megspórolhatsz, amit másra fordíthatsz. Univerzális és Sokoldalú Akár a bejárati ajtó elé, a teraszra vagy az előszobába helyezed, ez az ajtószőnyeg mindenhol megállja a helyét. A csúszásmentes kialakításnak köszönhetően stabil marad, és a rostok között megtartja a szennyeződéseket. Így a cipőd alján lévő kosz mind a szőnyegen marad, nem pedig a lakásban. Stílusos Dekoráció Nem csak praktikus, de jól is néz ki! A fekete és szürke színek kombinációja elegáns megjelenést kölcsönöz az ajtószőnyegnek, ami bármelyik bejáratot feldobja. Ráadásul semmilyen kellemetlen szagot nem áraszt, így nem kell aggódnod a kellemetlen meglepetések miatt. Termékjellemzők: Anyag: gumi, filc Szín: fekete, szürke Vastagság: 4 mm Méretek: 58.6 x 88.2 cm Súly: 1.165 kg Csomag súlya: 1.170 kg Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy otthonod tiszta és biztonságos legyen! Szerezd be most, és élvezd a nyugalmat és a stílust, amit ez a csúszásmentes ajtószőnyeg nyújt!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bejárati szőnyeg - 60x90cm Ruhhy 22055, szürke, modern, praktikus, nedvszívó, beltéri, kényelmes, mosható, csúszásmentes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: