Betöltés...

Nagy teljesítményű fúróhoz tisztító kefék - Bigstren 21802 fúróhoz, univerzális tisztító kefék, fúróhoz tisztító szettek

Ár: 4.590 Ft

Tisztító és polírozó készlet 22 db 8 mm-es szárhoz - XXL méret Takarítás, tisztítás és polírozás sosem volt ilyen egyszerű és hatékony! Ez a 22 darabos készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet különböző felületek tisztításához és polírozásához. Találsz benne tisztítókeféket, polírozószivacsokat és dörzsszöveteket, így mindig a megfelelő eszközt használhatod az aktuális feladathoz. Könnyű, gyors és hatékony tisztítás A készletben található kefék, polírozószivacsok és dörzsszövetek bármilyen csavarhúzóra vagy fúróra felszerelhetők, univerzális 8 mm-es száruknak köszönhetően. Legyen szó autófelnikről, műhelymunkákról vagy háztartási feladatokról, ezek az eszközök minden felületen megkönnyítik a tisztítást. Prémium minőségű anyagok A kefék sörtéi közepes keménységű nylonból készültek, ami tartós és hatékonyan tisztít különböző felületeket. A dörzsszövetek és szivacsok szintén strapabíróak és esztétikailag is jól mutatnak. Tépőzáras rögzítés + szárhosszabbító A polírozószivacsok kiváló minőségűek, tökéletesek különböző festett felületek polírozásához. Minden szivacs és dörzsszövet tépőzárral rögzíthető a fejhez. A készlet tartalmaz egy 12 cm-es szárhosszabbítót is, amivel a nehezen elérhető helyek is könnyedén tisztíthatók. Műszaki adatok: Elemszám: 22 Anyag: PP, vas, szivacs, nylon, dörzsszövet Keménység: közepes Nem karcol: igen Szár átmérője: 0,8 cm Hosszabbító hossza: 12 cm Kefe átmérői: 5 cm, 8,5 cm, 10 cm, 12 cm Fej átmérője: 10 cm Készlet súlya: 644 g Csomag súlya: 860 g A csomag tartalma: 1 db tépőzáras polírozószivacs, hullámos (100 mm) 1 db lapos tépőzáras polírozószivacs (100 mm) 1 db lengéscsillapítós fej tépőzárral (100 mm) 1 db hosszabbító 8 mm-es szárral 3 db puha narancssárga dörzsszövet 3 db közepes vékony kék dörzsszövet 3 db közepes vékony bordó dörzsszövet 3 db zöld, kemény, vastag dörzsszövet 6 db különböző méretű kefe 8 mm-es szárral Ne hagyd, hogy a takarítás órákig tartson! A mi tisztító készletünk megkönnyíti a dolgodat. Csak szereld fel a fúróra vagy csavarhúzóra, és máris élvezheted a gyors, hatékony tisztítást bármilyen felületen – még a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén elbánik. Szerezd be most, és varázsold újjá otthonodat vagy műhelyedet!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Nagy teljesítményű fúróhoz tisztító kefék - Bigstren 21802 fúróhoz, univerzális tisztító kefék, fúróhoz tisztító szettek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: