Betöltés...

Tapintós kesztyű R6412 - szürke, hideg elleni kesztyű, téli kesztyű, érintőképernyős kesztyű, férfi kesztyű, női kesztyű

Ár: 1.390 Ft

TOUCH GLOVES - SZÜRKE Tudod, mi az, ami hideg időben is megkönnyíti az életed? A szürke Touch Gloves! Ezek az ötujjas kesztyűk a hüvelyk- és mutatóujjon egy különleges rendszerrel vannak ellátva, ami lehetővé teszi, hogy gond nélkül használd a telefonod érintőképernyőjét. Legyen szó autóvezetésről, tömegközlekedésről vagy egy baráti sétáról, ezek a kesztyűk minden helyzetben megállják a helyüket. De ez még nem minden! Az extra melegítő aláöltözettel ellátott kesztyűk divatos szövésüknek köszönhetően hatékonyan védenek a fagy és a szél ellen. Az aláöltözet bármikor levehető és visszatehető, így mindig az aktuális időjárási viszonyokhoz igazíthatod. Ráadásul az esztétikus megjelenésükkel is hódítanak! A gondos kidolgozás, a klasszikus szabás és a szürke, időtálló szín miatt ezek a kesztyűk tökéletesen passzolnak bármilyen stílushoz. A sima, puha és kellemes tapintású anyag belül meleg plüssbéléssel van ellátva, így a viselésük rendkívül kényelmes. Univerzális méretük és rugalmasságuk miatt pedig férfiak és nők számára egyaránt ideálisak. SPECIFIKÁCIÓK: Szín: Szürke Anyag: Poliészter, pamut Méretek (hosszúság/szélesség): 24/10 cm Súly: 80 g A CSOMAG TARTALMA: Touch Gloves kesztyűk Aláöltözet A Touch Gloves kesztyűk az intenzíven telefonáló emberek számára egy nélkülözhetetlen kiegészítő. Tökéletes alternatívát jelentenek a hagyományos kesztyűkkel szemben, és azok számára, akik kényelmesen szeretnék használni okostelefonjukat anélkül, hogy le kellene venniük a kesztyűt. Ajándéknak is remek választás, hiszen minden korosztály számára ideális! Ne hagyd ki, szerezz be egy párat még ma, és élvezd a hideg napokat is gondtalanul!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Tapintós kesztyű R6412 - szürke, hideg elleni kesztyű, téli kesztyű, érintőképernyős kesztyű, férfi kesztyű, női kesztyű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: