Betöltés...

8 darabos festővászon készlet

Ár: 6.490 Ft


KÉSZLET  - kiváló minőségű festőfelületek készlete, profi művészek és amatőrök számára egyaránt. Széles körben alkalmazható különféle festészeti technikákkal. A 4 táblából álló készlet lehetővé teszi, hogy több alkotást készítsen, vagy kísérletezzen különböző festési technikákkal és stílusokkal.  



KIVÁLÓ MINŐSÉG  - tökéletesek vegyes technikában történő alkotáshoz, mert az alapozott vászon magas minősége lehetővé teszi a különböző anyagok biztonságos és tartós összekapcsolását : festékek, szerkezeti paszták, sablonok, papírok, körvonalak, szalagok. 



ALAPOZOTT - a festőtábla alapozott vászonnal borított . A vászonbevonat kiváló választás olaj- és akrilfestékekhez. A kemény MDF alapra ragasztott vászon nem deformálódik. 



KOMPAKT MÉRET  – a festőtáblák kompakt méretűek, így könnyebben szállíthatók és tárolhatók. Könnyen elhelyezhetők egy festményportfólióban , így népszerű választás a professzionális művészek, valamint a szabadban dolgozó diákok és hobbibarátok számára.  Papírt is rögzíthet rájuk.





 TULAJDONSÁGOK:



fehér szín
anyaga: pamut, MDF, papír
forma: téglalap
méretei: 30x40 cm
súlya: 1,837 kg
súlya csomagban: 1,97 kg





A CSOMAG TARTALMA:



8 x vászon tábla




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "8 darabos festővászon készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: