Betöltés...

Betegtoló kocsi ÁLLÍTHATÓ magasságú - OW3XL.VHPO - TR/Anti TR (opcionálisan röntgenezhető vagy MR kompatibilis kivitelben is)

Ár: 1.590.000 Ft

Betegtolókocsi ÁLLÍTHATÓ magasságú TR / Anti TR - választható kiegészítőkkel - 200kg A betegtoló kocsi magassága két nagy teljesítményű olajhidraulikával állítható. A felső keret betegfektető rácsaa a jobb fertőtlenítés érdekében eltávolítható. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a hordágy teljesen szilárd és kényelmes, lehetővé téve a kezelők számára a beteg könnyű mozgatását. Gyorsan és egyszerűen eltávolítható oldalsó korlátok. A szerkezet tolórudakkal, 4 ütközővel a sarkokon és univerzális oxigénpalacktartóval van felszerelve. A háttámla két gázrugóval dönthető, amelyek a praktikus ergonomikus karnak köszönhetően könnyen kezelhetők. A kerekek 200 mm átmérőjűek, és mindegyike teljes központi fékkel van ellátva. Egyikük irányfékkel is rendelkezik. A teljes szerkezet fehér és szürke epoxi porral van festve. A kétoldali pedálok lehetővé teszik a felhasználó számára a magasság beállítását és a hordágykeret TR/RTR helyzetbe billentését. Alapvető kialakításának köszönhetően könnyen mosható és fertőtleníthető. Nagyon masszív, teljesen összeszerelt termék, használata egyszerű és intuitív. Opciók: - röntgenezhető fekvőfelület - infúziósállvány - matrac - központi fék - monitortartó - betegrögzítő heveder - MRI kompatibilis karbon fekvőfelület Választható színek: OW3XL.VHPO LENGTH Hosszúság: 198 cm Szélesség: 76 cm Magasság állítás: 58/88 cm Súlya: 90 kg Teherbírás: 200 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Betegtoló kocsi ÁLLÍTHATÓ magasságú - OW3XL.VHPO - TR/Anti TR (opcionálisan röntgenezhető vagy MR kompatibilis kivitelben is) " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: