Betöltés...

RÁNCTALANÍTÓ NYAKI PÁRNA SZATÉN HUZATTAL YOUTHLOW INNOVAGOODS

Ár: 8.990 Ft

Ergonómikus kisimitó párna 3 pozícióban történő alváshoz, amely csökkenti az arccal való érintkezést és enyhíti az arc nyomását. Cipzáras huzat eltávolítás és mosás céljából.
Multifunkcionális, elegáns és ergonomikus nyakpárnánkat úgy terveztük, hogy nagy előnyökkel 3 pozícióban aludhasson háton (arccal felfelé, a nyak a középső üregben pihen), oldalt és enyhén oldalra (a fej a megemelt oldalon pihen). Válltámasztékkal is rendelkezik.
Szatén borítás, többszörös előnyök ez az innovatív ergonomikus párna elősegíti a nyak ellazulását és csökkenti a horkolást. Deformációgátló minőségű habszivacs töltettel (memóriahab), poliészter belső huzattal és szatén külső huzattal ellátott. A szatén huzat nagyon puha, és segít ápolni a bőrt és a hajat alvás közben.
Ránctalanítás, pattanásmentesítés, arcápolás ez az elbűvölő ránctalanító párna szatén huzattal egyszerűen és természetes módon javítja az arc állapotát és megjelenését. Csökkenti az arc és a párna érintkezését, enyhíti az arcra nehezedő nyomást, ami segít megelőzni a ráncok, a finom vonalak és a pattanások megjelenését.
Fodrosodásgátló, hajápolás ez az extra puha, fodrosodásgátló párna segít selymesen és fényesen tartani a hajat, megelőzve a csomósodást és a töredezést. Szatén borítása csökkenti a súrlódást és elősegíti a hidratálást. Védi a szemöldököt és a szempillákat is.
Könnyen tisztítható, levehető és mosható huzat öregedésgátló párnánkat könnyű tisztítani, mivel szatén huzata cipzárral rendelkezik, így levehető és mosható. Mivel ez egy érzékeny anyag, kézi mosás ajánlott.
Anyag
Szatén
Poliészter
Memory foam
Szín Bézs szín
Típus Nyakpárna
Modern és elegáns formatervezés Ergonomikus
Minőségi anyagok Puha deformációgátló hab (memóriahab)
Puha, szép érintés Kényelmes és ellazító
Tulajdonságok
Lélegezhető
Többfunkció
Öregedésgátló Ránctalanító
Akne elleni Javítja a bőr állapotát és megjelenését
Kócmentesítő Csökkenti a súrlódást
Jótékony hatások Bőr- és hajápolás és védelem
Pomo u spavanju i odmoru A legjobb pihenés megfelelő testtartásban
Tartozék Levehető és mosható cipzáras fedél
Könnyen tisztítható Kézzel mosható
Méretei kb. 50 x 14 x 30 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "RÁNCTALANÍTÓ NYAKI PÁRNA SZATÉN HUZATTAL YOUTHLOW INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: