Betöltés...

Összecsukható szék, zsámoly -piros

Ár: 5.490 Ft

Összecsukható szék, zsámoly -piros A kényelmes ülőhely nagyon fontos, de mi van akkor, ha nincs a közelben kényelmes szék vagy akár pad? Érdemes saját összecsukható kempingszéket venni!
ÖSSZEHAJTÓ KEMPINGSZÉK -A SAJÁT ÜLÉS BÁRHOLAz összecsukható zsámoly jól használható minden olyan helyen, ahol extra pihenőhelyre van szüksége. Egy hosszú horgásztúra, egy lassú vonatozás, egy nyári éjszaka sátor alatt -a saját helyed mindig kéznél lesz!
Ahol jól jön egy összecsukható szék:
KempingPiknikHorgászatMunka a kertbenSorban állásÉs még sok más helyzet!
MILYEN TÚRASZÉKET VÁLASSZON?A túraszék kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Mindenekelőtt a széknek könnyen mozgathatónak és gyorsan összecsukhatónak kell lennie. És ami a legfontosabb -tartósnak és kényelmesnek kell lennie. És ez a termék minden követelménynek megfelel!
A zsámolyra erősített, állítható pánt és fogantyú megkönnyíti a szállítást. Ráadásul az összecsukott szék kis helyet foglal és könnyű, így tökéletesen elfér a hátizsákban, táskában vagy autóban.
És amikor szüksége van rá, kiveheti és gyorsan kihajthatja. Ezenkívül az állítható magasság lehetővé teszi a szék megfelelő magasságának beállítását az Ön igényei szerint!
ÖSSZEHAJTÓ KEMPINGSZÉKA szék összecsukása és széthajtása egy gyors és egyszerű folyamat, amely senkinek sem okoz gondot.
A kempingszék kinyitása:
Fogja meg a fogantyút a szék tetején és alján,Az alapokat megcsavarva nyújtsa ki a széket a kívánt magasságra,Győződjön meg arról, hogy a mechanizmus alkatrészei a helyükre kattannak,Üljön le kényelmesen!A szék összecsukásához fordítsa jobbra az alapokat, amikor a mechanizmus kiold, hajtsa össze a széket.
KEMPINGSZÉK -HOSSZÚ HASZNÁLAT, GARANTÁLT MINŐSÉG.A széthajtott zsámoly stabil és masszív -nem kell attól tartaniuk, hogy váratlanul a földre esnek!
A zsámoly kiváló minőségű anyagokból készült -ez kiváló minőséget és tartósságot biztosít a széken töltött sok órán át. Otthon, a kertben, kempingezésen, sorban állásban -ahol csak kell!
A termék főbb tulajdonságai:
Összecsukható mechanizmusMagasságállításKompakt méretKényelmes fogantyú a szállításhozKiváló tartósságMŰSZAKI ADATOK:Magasságállítás: igenAnyaga: műanyagMÉRETEK:Maximális magasság: 45 cmMaximális pánt hossza: kb 90 cmSzíj átmérője: 25 mmÜlés átmérője: 25 cmAlap átmérő: 24,5 cmÖsszehajtott termék: 25 cm x 6 cmKiszerelés: 25,5 cm x 25,5 cm 7 cmÖsszecsukható turistaszék esztétikus kartondobozba csomagolva.






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Összecsukható szék, zsámoly -piros" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: