Betöltés...

3 részes geometrikus háromszög alakú fondant kiszúró készlet

Ár: 2.859 Ft

Fedezd fel az új Tortadíszítő formákat, amikkel egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz lélegzetelállító tortákat minden alkalomra! Nem csak finomak lesznek, de igazán gyönyörűek is, hogy mindenki elámult tekintettel nézze majd az asztalodon.

A 3 részes geometrikus háromszög alakú fondant kiszúró készlet segítségével végre te is könnyedén és egyszerűen készíthetsz díszes süteményeket, akár kezdő vagy, akár türelmetlen a tortadíszítéssel. Csak nyújtsd ki a kiválasztott színű fondantot vagy marcipánt, és vágd ki őket - pár perc alatt elkészülnek a díszek. A kivágott formákat helyezd fel a tortára, ha burkolt tortával dolgozol, akkor használj ehető ragasztót.  Az eredmény páratlan lesz, és senki sem fogja hinni, hogy te készítetted!

A csomagban nem csak egy, hanem három különböző méretű dekoráló forma található, így minden méretű tortát könnyedén díszíthetsz. A kiszúrók anyaga ABS műanyag, ami biztonságos és kényelmes használatot biztosít, valamint könnyen tisztítható is.

Ne habozz tovább, tedd kosárba ezeket az egyedülálló tortadíszítőket, és készíts valami igazán különlegeset a következő ünnepi alkalomra vagy családi összejövetelre!

Miért pont ez a termék?


Egyszerű és gyors tortadíszítés
Gyönyörű és lélegzetelállító eredmények
Ideális megoldás kezdőknek és türelmetleneknek


Felhasználási tippek:



Születésnapi torták díszítése
Ünnepi desszertek elkészítése
Családi összejövetelek megkoronázása
Baráti találkozók emlékezetessé tétele
Mindennapi sütik feldobása


Felhasználási alkalmak:



Gyermekzsúrok
Karácsonyi ünnepek
Esküvők és keresztelők
Baráti vacsorák
Hétköznapi desszertek





A készletben 3 különböző méretű kiszúrót találsz, amikkel 16 db formát szúrhatsz ki egyszerre.


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a tortadíszítő formákkal, amik garantáltan felhőtlen vidámságot hoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "3 részes geometrikus háromszög alakú fondant kiszúró készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: