Betöltés...

3 méretű, műanyag marcipán rózsa kiszúró

Ár: 689 Ft

Varázsolj egyedi és bámulatosan szép rózsákat a tortáidra a 3 méretű műanyag marcipán rózsa kiszúróval! A fondant rózsák kézzel történő készítése sosem volt még ilyen egyszerű és gyors. Csak nyújtsd ki a fondantot, helyezd rá a formát és szúrd ki. Már pár pillanat alatt elkészülnek a tökéletes rózsák, amik fenséges dekorációt biztosítanak tortáid számára.


Rózsák minden alkalomra

Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen más ünnepi alkalomról, ezek a rózsák minden tortát feldobják. Kézzel készítettnek hatnak, és garantáltan elbűvölik majd a vendégeket. A három különböző méretű forma lehetővé teszi, hogy választhass a megfelelő méretű rózsákat minden tortához és süteményhez.


Könnyű használat, gyors eredmény

Ezzel a kiszúróval akár kezdő szakácsok is könnyedén elkészíthetik a tökéletes rózsákat. Nincs szükség különleges készségekre vagy eszközökre, csak a fondant és a kiszúró. A forma könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú ideig lesz társad a konyhádban.


Kézzel készített csodák

A kézzel készített rózsák mindig különlegesek és egyediek. Az ilyen dekorációval ellátott torták nemcsak finomak, hanem igazi műalkotások is. Legyen szó egy egyszerű családi összejövetelről vagy egy elegáns vacsoráról, ezek a rózsák minden alkalomra tökéletesek.


Kreatív konyhai élmény

A rózsakészítés nemcsak a tortákat teszi különlegessé, hanem magát a készítési folyamatot is. Engedd szabadjára a kreativitásod, és készíts mesés rózsákat minden alkalomra. A gyors és egyszerű készítési módszer lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkészüljön a tökéletes dekoráció.


Miért pont ez a termék?


Gyors és egyszerű rózsakészítés
Kézzel készített hatás
Három különböző méretű forma
Könnyű tisztíthatóság


Felhasználási tippek:


Készíts mesés rózsákat tortákra és süteményekre
Dekoráld velük születésnapi tortákat és cupcakes-okat
Használd esküvői torták díszítésére
Készíts egyedi ajándékokat fondant rózsákkal
Alkalmazd más kreatív projektekben is, például gyertyakészítésnél vagy szappankészítésnél


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi ünneplések
Esküvői fogadások
Karácsonyi ünnepségek
Valentin-napi meglepetések
Baráti összejövetelek


Csomag tartalma:


1 csomag fondant rózsakészítő (3 különböző méret)


Vegyél egy csomagot a 3 méretű műanyag marcipán rózsa kiszúrókból és varázsolj egyedi és bámulatos dekorációt minden süteményedre és tortádra! Legyen szó ünnepi alkalmakról vagy hétköznapi örömökről, ezek a rózsák mindig lenyűgözőek lesznek. Rendeld meg most, és tedd még szebbé a következő rendezvényedet!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "3 méretű, műanyag marcipán rózsa kiszúró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: