Betöltés...

20 részes kekszkinyomó készlet

Ár: 3.519 Ft

Ha szeretsz sütni, de néha frusztrálóan bonyolultnak találod a különleges formák és minták elkészítését, akkor a 20 részes kekszkinyomó készlet a megoldás számodra. Ezzel az eszközzel könnyedén készíthetsz lenyűgöző és ízletes süteményeket, anélkül, hogy bonyolult technikákat kellene alkalmaznod.

A kekszkinyomó készlet 13 különböző mintát kínál, így minden alkalomra megtalálhatod a tökéletes formát. Legyen szó ünnepi süteményekről, hétvégi desszertről vagy ajándéknak szánt falatkákról, ez a készlet garantálja a sikerélményt. A 6 különböző fúvóka segítségével pedig tovább díszítheted és személyre szabhatod a süteményeidet.

A készlet anyaga kiváló minőségű műanyag (PP, ABS, PE, PS), ami biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. A kekszkinyomó pisztoly ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen és egyszerűen használható. Csak töltsd meg a pisztolyt a kedvenc tésztáddal, válassz egy mintát, és nyomd ki a tökéletes formájú süteményeket.

A 20 részes kekszkinyomó készlet ideális választás azoknak, akik szeretnének gyönyörű és ízletes süteményeket készíteni anélkül, hogy sok időt és energiát kellene ráfordítaniuk. A könnyű használat és a sokoldalú minta- és fúvóka választék lehetővé teszi, hogy minden alkalomra tökéletes süteményeket készíts.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Vásárold meg a 20 részes kekszkinyomó készletet, és varázsolj lenyűgöző süteményeket a családod és barátaid számára. Klikkelj a kosárba gombra, és indulj el a kreatív sütés útján!

Miért pont ez a termék?


13 különböző minta a változatos süteményekhez
6 dekorációs fúvóka a személyre szabott díszítéshez
Ergonomikus kialakítás a könnyű használat érdekében
Kiváló minőségű, tartós anyagok
Ideális ajándék sütéskedvelőknek


Felhasználási tippek:


Készíts ünnepi süteményeket a különleges alkalmakra
Használd gyerekekkel közös sütéshez, hogy szórakoztatóvá tedd a folyamatot
Készíts ajándékba szánt süteményeket egyedi mintákkal
Próbálj ki új recepteket és ízeket a kekszkinyomó segítségével
Dekorálj tortákat és süteményeket a fúvókák használatával


Felhasználási alkalmak:


Karácsonyi sütemények készítése
Születésnapi party sütik
Hétvégi családi sütögetés
Baráti összejövetelek
Ünnepi desszertek


Csomag Tartalma:


1 db kekszkinyomó pisztoly
6 db fúvóka
13 db minta


Vegyél egy 20 részes kekszkinyomó készletet, és tedd különlegessé a következő sütési alkalmat ezekkel a gyönyörű és ízletes süteményekkel, amelyek garantáltan örömet okoznak minden korosztály számára!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "20 részes kekszkinyomó készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: