Betöltés...

4 -féle mintás tortastencil

Ár: 1.889 Ft

Képzeld el, hogy milyen lenne, ha minden tortád egyedi lenne, mintázata pedig lenyűgöző! Nos, most ez könnyebb, mint valaha! A 4-féle mintás tortastencillel, a tortadíszítés magasiskolájával, akár kezdőként is lenyűgöző, szemkápráztató tortákat készíthetsz. Legyen az bármilyen alkalom, legyen születésnap, esküvő, vagy csak egy hétköznapi sütemény, ezek a sablonok igazi varázslatot visznek a konyhádba.

Ez a termék nemcsak a profi cukrászoknak szól! Akár csak hobbi célból sütögetsz, ezekkel a sablonokkal te is könnyedén varázsolhatsz egyedi és mesés tortákat. Egyetlen pillanat alatt a legösszetettebb mintákat is elkészítheted, és garantáltan elvarázsolod vele a vendégeidet.


A négy különböző minta lehetőséget ad arra, hogy minden alkalomhoz megtaláld a megfelelő stílust. Legyen az romantikus rózsaszirmok, vidám szívecskék, elegáns csipkeminták vagy klasszikus geometriai formák, mindből találsz a csomagban. Csak a fantáziád szabhat határt, és akár egyedi kombinációkat is létrehozhatsz.


A használat egyszerűsége is lenyűgöző. Csak helyezd a sablont a torta tetejére, és már kezdheted is a dekorálást! Porcukorral, kakaóval vagy akár őrölt fahéjjal is megszórhatod, hogy egyedi mintákat hozz létre. Ha pedig dombor mintát szeretnél, csak kend meg sűrű krémmel a sablont, majd óvatosan húzd le a torta felületéről. Egyszerű, mintás és lenyűgöző!


A sablonok anyaga prémium minőségű műanyag, amely hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot garantál. A használat utáni tisztítás egyszerű, meleg vízzel könnyedén eltávolíthatod a maradékot. Ne habozz tovább, és tedd felejthetetlenné a következő tortaalkalmat ezzel a varázslatos tortastencil csomaggal!


Miért pont ez a termék?


Gyors és egyszerű tortadíszítés
Profi eredmények kezdőknek is
Számtalan kreatív lehetőség
Meglepő és lenyűgöző hatás
Alkalmas minden tortás alkalomra


Felhasználási tippek:


Porcukor, kakaó vagy őrölt fahéj szórásához
Dombor minták készítéséhez
Hétköznapi torták feldobásához
Ünnepi és különleges alkalmakhoz
Kreatív kombinációk létrehozásához


Felhasználási alkalmak:


Születésnapok és névnapok
Esküvők és házassági évfordulók
Karácsony és más ünnepi alkalmak
Baráti összejövetelek és partyk
Bármelyik alkalom, amikor egyedi és lenyűgöző tortára van szükséged


Csomag tartalma:


4 db Tortadíszítő sablon (4 minta)


Vedd meg most ezt a varázslatos tortadíszítő sablon csomagot, és varázsold egyedivé és lenyűgözővé a következő tortádat!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "4 -féle mintás tortastencil" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: