Apróhirdetés Ingyen > Egyéb apró > Hirdetés
Lekerekített fondant simító
Ár: 934 Ft
El akarod kápráztatni a családot a tökéletesen burkolt tortáddal?
Ezzel a lekerekített fondant simítóval gyerekjáték lesz a tortaburkolás!
Tartasz tőle, hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni , mint amiket a cukrászdákban látsz ?
Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű bevonatos tortákat készíteni ?
Ezzel a fondant simító eszközzel te is megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el családodat, barátaidat . A fondant simítót használhatod marcipán és fondant tortaburkolatok készítésénél egyaránt.
A fondant simító használata:
A tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen kinyújtjuk , közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó eszközzel.
Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a nyújtásra a konyhai munkalap is.
A megfelelő vastagságúra nyújtott (3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan bevont tortára helyezzük .
Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm -el túlnyúljon rajta.
A marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal rásimítjuk a burkolatot .
A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd helyre a lelógó részeket , majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat felületét .
Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
Ezzel a lekerekített fondant simítóval gyerekjáték lesz a tortaburkolás!
Tartasz tőle, hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni , mint amiket a cukrászdákban látsz ?
Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű bevonatos tortákat készíteni ?
Ezzel a fondant simító eszközzel te is megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el családodat, barátaidat . A fondant simítót használhatod marcipán és fondant tortaburkolatok készítésénél egyaránt.
A fondant simító használata:
A tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen kinyújtjuk , közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó eszközzel.
Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a nyújtásra a konyhai munkalap is.
A megfelelő vastagságúra nyújtott (3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan bevont tortára helyezzük .
Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm -el túlnyúljon rajta.
A marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal rásimítjuk a burkolatot .
A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd helyre a lelógó részeket , majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat felületét .
Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.14 |
Eddig megtekintették 26 alkalommal |
Egyéb apró rovaton belül a(z) "Lekerekített fondant simító" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: