Betöltés...

Nedis edzett üveg digitális személymérleg, vékony kialakítású, fehér

Ár: 5.250 Ft

Nedis edzett üveg digitális személymérleg, vékony kialakítású, fehér
Ez a digitális személymérleg olyan modern kialakítási jellemzőkkel bír, mint a kompakt és különösen vékony kialakítás, a 30 x 30 cm-es, 6 mm vastag edzett üvegből készült mérlegfelület. Kompakt kialakítású és egyben praktikus: akár 150 kg-os testsúlyig mér, amelyet a 4 nagy pontosságú nyúlásmérő érzékelőnek köszönhetően 100 g-os lépésekben jelez ki. A mérleg nagy méretű LCD-kijelzővel rendelkezik, amely azonnal aktiválódik, amikor valaki a mérlegfelületre lép, mérés után pedig a képernyő automatikusan ?alvó üzemmódba" kapcsol, ezáltal meghosszabbítva az akkumulátor élettartamát és megtakarítva a költségeket. Emellett a mérleg figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre és a túlterhelésre. Ön választhatja ki, hogy kilogrammban, fontban vagy stone-ban (brit súlyegységben) kívánja-e végezni a mérést. Ez a modern, vékony kialakítású mérleg szinte bármilyen fürdőszobai térbe illeszkedik.
Adatokkijelző mérete74 x 28.5 mmautomatikus kikapcsolásIgenszínFehérGyártóNedisEAN5412810334513Gyártói cikkszámPESC500WTCsomagolásban lévő termékek száma1 dbAnyagMűanyagFeszültség forrás típusaElemes ÁramellátásBemeneti feszültség3 V DCElemmelNemSzükséges elemek (tartalmazza)1x CR2032Csúszás gátló aljIgenAnalóg vagy digitálisDigitálisCsúszás gátló felületNemTestelemzésNemFormatervezett mérlegFehérMérleg anyagaEdzett ÜvegMaximális súlymérési kapacitás150 kgMérleg funkcióSúlySúlymérési pontosság100 gSúly egységGrammGyártóNedisTömeg1,64 kg/db

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Nedis edzett üveg digitális személymérleg, vékony kialakítású, fehér" című hirdetést látja. (fent)