Betöltés...

Vízálló kozmetikai táska utazáshoz - sötétkék

Ár: 3.190 Ft

Vízálló kozmetikai táska utazáshoz - sötétkékTökéletes minden utazáshoz Modern, divatos kialakításPárnázott, vízálló anyagKis helyen rengeteg eszközt, kiegészítőt képes tárolni
Eleged van abból, hogy pipere dolgaid soha nem férnek el a táskádban? Régóta keresed a megfelelő neszesszert, sminkjeidnek? Unod már a rendezetlen neszesszereket, amikben soha nem találod amit éppen keresel?
Mától elfelejtheted ezt a fejetlenséget, végre megtaláltad a megoldást! Ezzel a praktikus, mindent elnyelő táskával soha többé nem lesz probléma piperéid tárolása, legyen szó utazásról, vagy szimpla otthoni használatról.
A kisebb fakkokba belerakhatod a legfontosabb holmijaid, a kefe és ecsettartóba értelemszerűen ecseteid, keféid tárolhatod. Mindezeket belehelyezheted a nagy táskába, amiben még további 3 különálló hálós zseb is található. A táska rendkívül könnyű, és rengeteg helyet takaríthat meg számodra egy nagyobb utazás során, akár a bőröndödben elrejtve.
A táska párnázott és vízálló anyagból készült, tisztítása pedig könnyedén, akár kézzel is elvégezhető.
Gyakorlatilag bármit képes elnyelni. Ennek a rengeteg zsebnek hála gond nélkül helyezheted el piperéid és mindig tudni fogod, mit hová raktál, mindent azonnal megtalálsz majd!
Tulajdonságok:
Anyag: PoliészterMéretek: 4 1*24*12 cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Vízálló kozmetikai táska

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vízálló kozmetikai táska utazáshoz - sötétkék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: