Betöltés...

Precíz és pontos papírvágó készülék, max A3

Ár: 4.490 Ft

Precíz és pontos papírvágó készülék, max A3
SZÉLES ALKALMAZÁS - a készüléket maximum A3-as papírméretek kezelésére tervezték, így praktikus és univerzális.
PONTOS MINŐSÉGEK - a centiméteres és hüvelykes vonalzók, valamint a rács lehetővé teszi a papír pontos elhelyezését a vágás előtt.
SZÖGMÉRŐ - a skálán jelölt szögfelosztás garantálja az egyes lapok precíz vágását a kívánt szögben, ami kiterjeszti a guillotine felhasználási lehetőségeit.
BIZTONSÁGOS - a cserélhető penge mozgatható fülbe van helyezve, aminek köszönhetően biztonságosan és pontosan lehet elrendezni a papírt a vágás előtt.
LEÍRÁS

maximális papírméret: A3
méretek (hossz / szélesség): 38 / 14,7 cm
súlya: 280g
súlya csomagolással: 370g

A papírlapok feldolgozása nem csak az irodai munka során hasznos, hanem a könyvkötésben is . A papírvágó a dokumentumok formázásában, a nyomtatott anyagok adaptálásában, a reklámozásban és minden egyéb ív használatával végzett tevékenységben fog dolgozni .
A papírvágó a méretek széles skáláját támogatja, egészen A3-ig . A trimmer ezért univerzális, és különféle feladatokhoz sikeresen használható eszköz lehet . A precíz penge egyszerre akár 12 papírlapot is vág 80 g/nm-ig . A papír elhelyezését és a vágási vonal meghatározását megkönnyíti a centiméterben és hüvelykben kifejezett beosztás . A guillotine szögletes jelöléssel is rendelkezik , amely lehetővé teszi a papír 45 ° és 90 ° közötti szögben történő vágását . Kisebb papírméretek és egyszerűbb munkák esetén elegendő egy alaprácsot használni méretekkel, nagyobb formátumoknál pedig egy kiegészítő léptéketa készülék aljára kell felszerelni.
A papírvágónak van egy pengéje, amely egy megemelt vezetőre van helyezve . Ennek a megoldásnak köszönhetően nem nehéz a papír pontos elhelyezése. A guillotine-on a lap elrendezésének beállításakor a penge a vezetőben van elrejtve, ami megvédi a felhasználót az esetleges sérülésektől. A papír helyes helyzetének meghatározása után a vezetőt leengedjük, és a vágást a csúszkára szerelt rugós mechanizmus pengéjének megnyomásával végezzük . A trimmer könnyű és praktikus , így könnyen tárolhatja polcon vagy fiókban, és gyorsan és hatékonyan beállíthatja a kijelölt helyre. Stabilitását akár 9 támasztópont garantálja , amelyek habszivacs, csúszásmentes lábak. A guillotine cserélhető pengével rendelkezik, és ez a művelet a csúszka kihúzása után hajtható végre, amelybe fel van szerelve. Ehhez állítsa a csúszkát a vezető közepére, kissé nyissa ki oldalra, és húzza ki az egészet. Ezután óvatosan szerelje szét a csúszdát, húzza ki a pengét, és cserélje ki egy újra.
A papírvágó nemcsak irodai és könyvkötési munkákhoz lesz hasznos. Sikeresen használható különféle dekorációs és művészeti tevékenységek végzésekor, de akár dekupázs elemek előkészítésekor is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Precíz és pontos papírvágó készülék, max A3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: