Betöltés...

Paracord túlélő karkötő iránytűvel zöld színben

Ár: 2.290 Ft

Paracord túlélő karkötő iránytűvel zöld színben
A survival karkötő vagyis a túlélő karkötő jól jöhet minden extrém sportkedvelő és turista felszerelésében, és a mindennapi tevékenységek során is.
Ha szeretsz nagyokat túrázni, vagy kirándulni, akkor nem hiányozhat kelléktáradból ez a nagyszerű 5 az 1ben paracord karkötő!Hányszor jártál már úgy, hogy eltévedtél és jól jött volna egy iránytű, amivel megoldhattad volna a helyzetet?Persze, sosem volt nálad, amikor igazán kellett volna.Vagy hányszor szerettél volna gyorsan tüzet rakni, amihez semmilyen eszközöd nem volt?A karkötőn található szikravetővel ezt is megtudhatod!Sőt!Ha barátoddal elkerültétek egymást, akkor tudsz neki jelezni a síppal!A paracord karkötő legnagyobb előnye, hogy nem kell kutatnod érte órákig a táskádban és azonnal kéznél van bármire is legyen szükséged.A paracord karkötő mindent tartalmaz, amire egy igazán izgalmas túrán szükséged lesz!
Sosem lehet tudni, hogy épp mikor lesz szükségünk rá, túlélési szituációkban pedig akár az életünk is múlhat rajta.A paracord tulajdonképpen egy külső köpenyből és több belső magból álló könnyített zsinór, amit ejtőernyő felfüggesztő zsinórként használtak elsősorban.
Könnyen csomózható nagy szakítószilárdságú UV álló zsinór ami nehezen foszlik, rengeteg jó tulajdonsága végett mára már nem csak a katonaság hanem a civilek köreiben is széles körű felhasználásra tett szert.
A paracord túlélő karkötőn megtalálható egy kis síp, ami vészhelyzetek esetén nagyon jól jöhet.
Ezen kívül van rajta iránytű és egy magnézium tűzgyújtó rúd is.
Tulajdonságok:- Iránytű- Síp mely hasznos lehet ha eltévedtünk,jelezni szeretnénk.-Tűzgyújtó kovakővel- Szikravető- A karkötő 3 méteres kötéllé alakítható

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Paracord túlélő karkötő iránytűvel zöld színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: