Betöltés...

Elektromos cigarettatöltő - 8mm-es hüvelyhez

Ár: 9.900 Ft

Elektromos cigarettatöltő - 8mm-es hüvelyhez
Készítsd el saját cigarettád ezzel az elektromos cigitöltővel és spórolj több ezer forintot havonta!Te is dohányzol- Eleged van már az egyre csak növekvő árakból- Készítsd el saját cigarettád ezzel az elektromos cigitöltővel és spórolj több ezer forintot havonta! Állítható dohány sűrűség, hogy biztosan a te ízlésednek legmegfelelőbb cigarettát kapd!Akár füstszűrős cigit is készíthetsz vele!NEDVES DOHÁNNYAL TILOS TÖLTENI, MERT BELERAGAD A SPIRÁLBA ÉS E MIATT HASZNÁLHATATLANNÁ VÁLIK A GÉP!
Egy doboz kis dohányból három doboz cigarettát tudsz készíteni, dohányboltokban hatalmas választékban van vágott dohány, és sokkal olcsóbb mint a dobozos cigaretta!!!Havi szinten ezzel a készülékkel több ezer forintot is meglehet spórolni!!!
- Teljesen új- Magas minőség- 16×6,5×6,8cm, adapterrel és takarító ecsettel- 5 fokozat! Mindenki beállíthatja a számára legmegfelelőbb sűrűségű töltésarányt- Megbízhatóan és egyszerűen működik, olcsóbbá teszi a dohányzást, csúszásmentes aljzatán szilárdan áll
Egy szál elkészítése 3-4 mp. alatt kész!Keménységi szint állítóval is el van látva!
Működő tesztelt terméket küldünk, postázás előtt minden terméket tesztelünk!NEDVES DOHÁNNYAL TILOS TÖLTENI, MERT BELERAGAD A SPIRÁLBA ÉS E MIATT HASZNÁLHATATLANNÁ VÁLIK A GÉP!

 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Elektromos cigarettatöltő - 8mm-es hüvelyhez" című hirdetést látja. (fent)