Betöltés...

7in1 nagyítólencse-szett LED-es szemüvegkerettel / 3,5 × ZOOM

Ár: 4.090 Ft

7in1 nagyítólencse-szett LED-es szemüvegkerettel / 3,5 × ZOOM
Fókuszálj a pontos munkavégzésre vagy élvezd kedvenc hobbid anélkül, hogy hajolgatnod és hunyorognod kellene!
Ez a készlet 5 különböző nagyítású lencsét tartalmaz, melyeket kétféleképpen használhatsz: szemüvegként a mellékelt keretbe csíptetve vagy a szintén a csomag részét képező fejpánt segítségével.
Gyenge a megvilágítás, vagy csak nem akarsz villanyt kapcsolni? Használd a keretbe épített ultraerős dupla LED-fényt!
Többé nincs szükség a kézi nagyító folyamatos szorongatására vagy házilag barkácsolt állványok használatára, a szemüvegkeretes kialakítás ugyanis stabilan a helyén tartja a lencsét, anélkül, hogy lefoglalná a kezeid. Ez különösen hasznos, ha a feladat mindkét kezed igényli, vagy akkor, ha a nagyításra hosszabb ideig folyamatosan szükséged van.
Gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé, a beépített, külön kapcsolható, erős fényű dupla LED pedig a legapróbb részleteket is megvilágítja. A csomagban 5 különböző nagyítású lencsét (1×, 1,5×, 2×, 2,5×, 3,5×) találsz, melyek könnyedén, egy kattintással a helyükre pattinthatók. A könnyebb tárolás és hordozhatóság érdekében most egy praktikus tokot is adunk a lencsékhez.
A szemüvegkeret szárai lecsatolhatók, helyükre a mellékelt állítható fejpánt végei csatlakoztathatók ? ez még precízebb, még kényelmesebb használatot garantál, így a nagyítószett gyakorlatilag bármilyen feladat elvégzésében a segítségedre lesz! Használatával gyerekjáték varrás közben a cérna befűzése ? ugyanígy alkalmas további aprólékos munkákhoz, csipesszel végzett feladatokhoz, kidolgozott minták festéséhez, olvasáshoz, rejtvényfejtéshez és sok más, figyelmet és pontosságot igénylő munka elvégzéséhez.
TULAJDONSÁGOK

aprólékos, figyelmet és pontosságot igénylő munkák elvégzéséhez
nem foglalja le a kezeid
univerzális méret
uniszex kivitel

A CSOMAG TARTALMA

1 db szemüvegkeret beépített dupla ledes fényforrással
1 pár szemüvegszár
1 db állítható fejpánt
1 db 1-szeres nagyítású lencse
1 db 1,5-szeres nagyítású lencse
1 db 2-szeres nagyítású lencse
1 db 2,5-szeres nagyítású lencse
1 db 3,5-szeres nagyítású lencse


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "7in1 nagyítólencse-szett LED-es szemüvegkerettel / 3,5 × ZOOM" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: