Betöltés...

Poloska kereső - rádiójel forrás detektor

Ár: 12.900 Ft

Poloska kereső - rádiójel forrás detektor 

Ha valaki lehallgatja, megfigyeli az sokkal többe kerül, sokkal nagyobb anyagi, erkölcsi és egyéb problémák forrása lesz!!!
Nem árt azzal tisztában lenni, hogy a különböző megfigyelő eszközök, poloskák, rejtett kamerák, már elérhetőek bárki számára, pár tíz ezerforintos eszközök.Egy új lakás vagy iroda kivételénél sem árt átnézni a helyet + akinek félni valója van javasolt ezt hetente minimum egyszer elvégeznie az objektum átvizsgálásátEzzel a termékkel egyszerű az illegálisan elhelyezett kamerák, poloskák felderítése!

 Kicsi és könnyű készülék
 Egyszerű beüzemelés és használat
 Beépített akkumulátor merülést jelző leddel
 Beépített ledek és kamera lencse kereső ablak
 Vibrálás funkció a rejtett viseléshez és a nem megengedett rádiójel forgalmazás felderítéséhez

Az érzékenység magasra állításának segítségével széles sávban érzékelhetőek a rádiós jelforrások illetve az érzékenység csökkentésével pontosan behatárolható a jelforrás helye.
Rádiós, GSM Poloskák, vezeték nélküli kamerák, lehallgató berendezések, GPS-es nyomkövetők felderítéséreElektromos berendezéseket zavaró jelforrások felderítéséreTelefonok indokolatlan sms és hívás forgalmazásának felderítéséreLakásvásárlásnál, albérlet kivétnél hogy nincs-e a környezet erős rádióterhelésnek kitéve






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Poloska kereső - rádiójel forrás detektor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: