Betöltés...

Poloska kereső, rádiójel forrás detektor

Ár: 16.900 Ft

Poloska kereső, rádiójel forrás detektor 

Akinek vannak olyan titkai, amit nem szeretne, ha más is megtudna, akkor kötelező egy ilyen termékre beruháznia, nem nagy beruházás, én úgy gondolom!
Ha valaki lehallgatja, megfigyeli az sokkal többe kerül, sokkal nagyobb anyagi, erkölcsi és egyéb problémák forrása lesz!!!
Nem árt azzal tisztában lenni, hogy a különböző megfigyelő eszközök, poloskák, rejtett kamerák, már elérhetőek bárki számára, pár tíz ezerforintos eszközök.Egy új lakás vagy iroda kivételénél sem árt átnézni a helyet + akinek félni valója van javasolt ezt hetente minimum egyszer elvégeznie az objektum átvizsgálásátEzzel a termékkel egyszerű az illegálisan elhelyezett kamerák, poloskák felderítése!
LDRF-DT1 Széles spektrumú rádiójel forrás kereső készülék beépített ledes kamera lencse felderítővel
Jelentős teljesítmény szűrő és precíziós módosításokkal rendelkezik!Észlelési távolság 5-15 méterAz elterjedt digitális átvételi szabványok (GSM, DECT, Wifi stb)
Tulajdonságok:

 Kicsi és könnyű készülék
 Egyszerű beüzemelés és használat
 Beépített akkumulátor merülést jelző leddel
 Beépített ledek és kamera lencse kereső ablak
 Vibrálás funkció a rejtett viseléshez és a nem megengedett rádiójel forgalmazás felderítéséhez
 Az érzékenység magasra állításának segítségével széles sávban érzékelhetőek a rádiós jelforrások illetve az érzékenység csökkentésével pontosan behatárolható a jelforrás helye.

Használható:Rádiós, GSM Poloskák, vezeték nélküli kamerák, lehallgató berendezések, GPS-es nyomkövetők felderítéséreElektromos berendezéseket zavaró jelforrások felderítéséreTelefonok indokolatlan sms és hívás forgalmazásának felderítéséreLakásvásárlásnál, albérlet kivétnél hogy nincs-e a környezet erős rádióterhelésnek kitéve






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Poloska kereső, rádiójel forrás detektor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: