Betöltés...

Terepmintás, ultrakönnyű, hordozható függőágy, szúnyoghálóval

Ár: 8.900 Ft

Terepmintás, ultrakönnyű, hordozható függőágy tárolózsákban, szúnyoghálóval - 260×140 cm
Függőágy szúnyoghálóval - ez a könnyű, turisztikai függőágy rendkívül kényelmes és funkcionális . Pihenést biztosít egy kirándulás vagy kemping során, a szúnyoghálónak köszönhetően pedig megvéd a rovaroktól . A függőágy összeszerelése nagyon egyszerű - csak akassza fel tetszőleges helyre, és élvezheti a pihenést egy hosszú túra során. A készlet minden elemet tartalmaz, ami a nyugágy felakasztásához szükséges.
Praktikus- a turista függőágy könnyen és kényelmesen szállítható. Mindez a praktikus borításnak köszönhető, amelybe csomagolhatja a terméket. Feltekerve és a táskába téve a függőágyat kis helyet foglal, így akár egy kis hátizsákban is elfér . A függőágy felakasztása után a huzat praktikus zsebként használható ital, telefon vagy újság számára.TÖKÉLETES UTAZÁSHOZ - A függőágy tartóssága ellenére rendkívül könnyű, és összecsukás után kis kockává válik . Utazáshoz tökéletes. A készlet karabinert és 2 zsinórt is tartalmaz, aminek köszönhetően a függőágyat például egy fára rögzítheted . Ennek köszönhetően a rögzítés nem nehéz és nem igényel fizikai erőfeszítést.
BIZTONSÁGOS - a függőágy a használat közbeni kényelem mellett a biztonságról is gondoskodik. Masszív, fém kampókkal és vastag fonott kötelekkel rendelkezik, amelyek belsejében egy drót található, ami a levegőben tartja. A súlyod el lesz osztva, hogy ne essen el.
MŰSZAKI ADATOK - szín: terepmintás; anyaga: műanyag; maximális terhelés: 150 kg; méretek (hosszúság / szélesség): 260/140 cm; teljes méret: 280 cm; súly: 0,65 kg; súly a csomagban: 0,65 kg.
LEÍRÁS
szín: terepmintásanyaga: műanyagmaximális teherbírás: 150 kgméretek (hosszúság / szélesség): 260/140 cm (teljes hossz 280)teljes mérete: 280 cmsúlya: 0,65 kgsúly a csomagban: 0,65 kg
Ez egy rendkívül strapabíró és megbízható szerkezet, amely biztosítja Önnek a jó éjszakai alvást és a pihenést egy hosszú túra után.
A kompakt méretnek és a készletben található huzatnak köszönhetően a függőágyat bárhová magaddal viheted . Összecsukás után a termék kis helyet foglal, huzatában akár egy kisebb méretű hátizsákba is befér. Ezen kívül kibontva a huzat italzsebnek, telefonnak vagy újságnak is használható.
A kényelem biztosítása érdekében a legnehezebb körülmények között is a függőágy a legjobb minőségű anyagokból készül. A kényelmes ülés rendkívül erős és rugalmas - akár 150 kg-os súlyt is kibír. Ez az anyag lehetővé teszi a levegő keringését, ami nagyon fontos a forró nyári napokon. Ezzel az egyedülálló függőággyal minden utazás vagy kempingezés sikeres lesz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Terepmintás, ultrakönnyű, hordozható függőágy, szúnyoghálóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: