Betöltés...

Mini éjjellátó biztonsági kémkamera + állvány / WiFi + Cloud + SD

Ár: 3.590 Ft

Mini éjjellátó biztonsági kémkamera + állvány / WiFi + Cloud + SD
Ha szeretnéd szemmel tartani lakásod, szobád, irodád, pincéd vagy egyéb értékeid, de olyan megoldást keresel amit egyszerűen, gyorsan, szerelés + szakember nélkül, megfizethető áron kivitelezhetsz ezt a kamerát Neked találták ki.
Apró mérete miatt bárhol, egyszerűen elhelyezheted vagy a hozzátartozó 360°-ban állítható öntapadós miniállvány segítségével 2 mozdulattal felszerelheted.
A szinte minden operációs rendszerrel kompatibilis (iOS, Android, Windows, ...) alkalmazás segítségével telefonodról vagy számítógépedről bármikor online nézheted ami a kamera előtt történik és rögzítheted is a látottakat (videó + fotó).
A felvételeket microSD kártyán vagy felhőben tárolja (beállításnak megfelelően), ezeket PC-d vagy telefonod segítségével egyszerűen visszanézheted.
Természetesen nemcsak képet, de hangot is rögzít, a beépített infra ledeknek köszönhetően pedig szinte teljes sötétségben is "lát".
Ennek a kis hasznos eszköznek a segítségével egyszerűen felügyelheted csöppséged is amikor nem vagy a közvetlen közelében.
Beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, de a tartozék usb vezeték segítségével is üzemeltetheted illetve töltheted.
TULAJDONSÁGOK

Átmérője: 4cm
SD kártyán vagy felhőben tárol (opcionális)
Beépített akkumulátor
Beépített mikrofon
Beépített hangszórók
Egyszerűen üzembehelyezhető
Beltérre

TARTOZÉKOK:

USB kábel
Mini kamera
Öntapadós állvány


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Mini éjjellátó biztonsági kémkamera + állvány / WiFi + Cloud + SD" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: