Betöltés...

Mini titkos megfigyelő hd kamera, kémkamera

Ár: 18.490 Ft

Mini titkos megfigyelő hd kamera, kémkamera
Ha szeretnéd szemmel tartani lakásod, szobád, irodád, pincéd vagy egyéb értékeid, de olyan megoldást keresel amit egyszerűen, gyorsan, szerelés + szakember nélkül, megfizethető áron kivitelezhetsz ezt a kamerát Neked találták ki.
Apró mérete miatt bárhol, egyszerűen elhelyezheted, elrejtheted vagy beépítheted bármilyen tárgyba.
Az alkalmazás segítségével telefonodról bármikor online nézheted ami a kamera előtt történik és rögzítheted is a látottakat.
Az élő közvetítés mellett videót is rögzíthetsz a készülék belsejében lévő micro SD kártyára, és beállíthatod, hogy mozgásaktiválással vagy 24 órás folyamatos rögzítéssel rögzítse.
A beépített infra ledeknek köszönhetően pedig szinte teljes sötétségben is "lát", valamint mozgásérzékelős, így ha mozgást észlel, a kamera automatikusan elkezdi a felvételt és riasztást küld.
Ennek a kis hasznos eszköznek a segítségével egyszerűen felügyelheted csöppséged is amikor nem vagy a közvetlen közelében.
Nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, de a tartozék usb vezeték segítségével is üzemeltetheted illetve töltheted.Tulajdonságok
Mozgásérzékelő, tevékenység riasztás funkcióMicro SD kártyával bővíthető
**IP66
Letölthető alkalmazásKönnyű beállítás és kezelésÉjjellátó módFlexibilis kameraszalag hossza: 14 cmKamera mérete: 8 x 8 mmOnline + felvétel mód

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Mini titkos megfigyelő hd kamera, kémkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: