Betöltés...

Prémium Formix tortaburkoló massza 1 kg

Ár: 3.299 Ft

A Prémium Formix tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!


A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.


Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér fondant masszát.


Könnyen formázható, fondant  kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!


Amellett, hogy ez a prémium minőségű fehér fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, nagyon finom mandulás íze van.


Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz.


1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.


A Prémium Formix tortaburkoló massza színezése:


A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni.
Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk.


A Prémium Formix tortaburkoló massza használata tortaburkoláshoz:


Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.


A Prémium Formix tortaburkoló massza tárolása:


Javasolt tárolás: 16-23 ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába (zacskóba és vödörbe is) visszazárva tárold
Nem kell hűtőbe tenni!


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Prémium Formix tortaburkoló massza 1 kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: