Betöltés...

Festés számok szerint 50x40cm - Virágok

Ár: 3.590 Ft

A festés nem kell, hogy nehéz legyen!

A Számfestő az utóbbi évek trendje, amivel gyönyörű kézzel festett remekműveket készíthetsz! Gyerekeknek és felnőtteknek is remek szórakozás!

Nem kell olyan tehetség, mint Picasso vagy Rembrandt - a vászonra nyomtatott vázlatnak és az előkészített festékeknek köszönhetően a kép megfestése triviális lesz!

Miről szól a számokkal való festés? A vászonra egy nyomtatott kép és számok kerülnek. Minden számnak más-más festékszín felel meg. A te feladatod pedig az, hogy a megfelelő színnel fesd ki a dobozokat - ilyen egyszerű!

Nem sok mindenre van szükséged ahhoz, hogy belevágj, hiszen a szükséges kellékek már a készletben vannak - egy vászon a nyomtatott képpel, három különböző vastagságú ecset és festék. Az egyetlen dolog, amit esetleg magadnak kell előkészítened, az egy kis víz és egy zsebkendő.

A festék mennyisége tökéletesen illeszkedik ahhoz, hogy mennyi kell az egész kép megfestéséhez. Szóval ne aggódj, biztosan nem fog kifogyni a szín!

A számok szerinti festés remekül fejleszti a kézügyességet hiszen nagyfokú precizitást és az ecset jó kezelését igényli.

A kreativitás is fejlődik festés közben - nem kell feltétlenül egy meghatározott mintát követned, és úgy festened, ahogy a számok sugallják. Szabadjára engedheted a saját fantáziádat, és úgy festhetsz, ahogyan csak szeretnél. Más színre váltás, finom árnyékolás, színek keverése? Minden csak rajtad múlik!

A számok szerinti festés fantasztikus elfoglaltság estére - a festéssel ellazulhatsz, és elterelheted a gondolataidat a mindennapi gondokról. És ennek eredményeként egy gyönyörű festményt készíthetsz magadnak!

Az elkészült festményt felakaszthatod a falra - a mellékelt kampók megkönnyítik ezt. A felakasztott remekmű gyönyörű dísze lesz a szobádnak, és remek módja annak, hogy megmutasd festői tehetségedet!



 

A készlet tartalma:


Vászon a keretre festéshez
Ecsetek x3
Festékek
Akasztó + csavarok
Előnézeti kép


 


Méretek:



Vászon: 50 cm x 40 cm
Csomagolás: 51,2 cm x 41,5 cm x 2,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Festés számok szerint 50x40cm - Virágok" című hirdetést látja. (fent)