Betöltés...

Sandy 11 homokszűrős Vízforgató 11m³/h

Ár: 178.200 Ft

A Sandy homokszűrős vízforgató a tartályban lévő szűrőhomok segítségével tartja tisztán a medence vizét. A szettben található szivattyúval a vizet folyamatos mozgásban tartja, ezért a vízben lévő vegyszer folyamatosan el tud keveredni, és ezzel a medencevíz tisztán tartását segíti. Ha a szívó ágra medenceporszívót csatlakoztatunk, akkor a medence fenekére lesüllyedő szennyeződést is el tudjuk távolítani. A készülék működéséhez 100 kg 0,4-0,8 mm szemcseméret közötti szűrőhomokra van szükség. A készülék (IPX4) alacsony nyomású vízsugártól, minden irányból védett - korlátozottan vízálló. Mindenfajta medencéhez ajánlott maximum 40 m³-ig. A homokszűrős vízforgató akkor hatékony, ha max. 4 óra alatt képes átforgatni a medence teljes vízmennyiségét. Célszerű a medence közelébe telepíteni. Bekötéséhez rövid gégecsövet vagy PVC nyomócsövet használjunk.

A Sandy Max készüléket 6 állású váltószeleppel szerelték, melynek funkciói a következők:
- Szűrés (a víz szűrése, forgatása valamint a porszívózás is ebben az állásban történik)
- Visszamosás (a tartályban lévő homokot tudjuk ebben az állásban tisztítani, melyhez a medence vizét használjuk fel)
- Öblítés (a tisztító folyamat befejező lépése, a visszamosás során felkeveredett homok visszaülepítése, valamint a váltószelepben, csövekben lévő szennyeződés eltávolítása a célja)
- Téli állás ( a teleltetés során használandó, ekkor a lehető legtöbb nyílás van nyitva, így még a téli fagyok beálta előtt ki tud száradni a homok, valamint szellőzik)

A csomag tartalma:
- 550 mm átmérőjű szűrőtartály
- 6 állású felső váltószelep
- Szivattyú előszűrővel, melynek teljesítménye 8 m³/h
- Szűrőalaplap


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Sandy 11 homokszűrős Vízforgató 11m³/h" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: