Betöltés...

Kreatív művészeti készlet

Ár: 3.790 Ft

A kreatív készlet művészi anyagok széles gyűjteménye egy tégelyben, amely hosszú órákon át nyújthat kreatív szórakozást. A kreatív készlet pozitívan hathat a manuális készségek, a kreativitás és a képzelet fejlesztésére, tanulással egybekötött remek szórakozást nyújtva.



NAGY KÉSZLET EGY TÖRHETETLEN ÜVEGBEN - a kreatív készlet egy műanyag lecsavarható tetejű üvegben található, kiterjedt művészeti anyagkészlet, amely minden bizonnyal hosszú órákig tartó kreatív munkát és szórakozást biztosíthat.



EGY CSOMAG - a készlet tele van különböző anyagokkal, amelyek változatos színekkel, formákkal, textúrákkal és alkalmazásokkal gyakorlatilag végtelen számú felhasználási lehetőséget tesznek lehetővé. A készlet tartalmaz kártyákat, matricákat, pomponokat, drótokat, ollót, csillámragasztót és sok más csodálatos elemet a művészi alkotások létrehozásához.



FEJLESZTŐ HATÁSA LEHET - a kreatív játék nagyszerű módja lehet a kézügyesség, a képzelőerő és a kreatív gondolkodás fejlesztésének. Ez a készlet segíthet ebben a folyamatban, mivel lehetőséget adhat arra, hogy saját egyedi műalkotásokat és terveket hozzon létre.



MÓKA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK - egy kreatív készlet remek módja lehet a családdal való közös időtöltésnek, amely közös alkotásra és ötletek.


LEÍRÁS



anyaga: műanyag, papír, műanyag
szín: többszínű
méretei: 20 x 11,5 cm
súlya: 366 g


CSOMAG TARTALMA



színes üdvözlőlapok
bolyhos drótok
színes fapálcikák
színes tollak
bolyhos pomponok különböző színekben és méretekben
gombok különböző színekben és méretekben
mozgó szemek
színes, fényes dekorációk különféle formákban, pl. levelek, szívek, állatok
öntapadó habmatricák
habbetűk, öntapadós matricák
öntapadó gyémántok
biztonsági olló
tároló tégely




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Kreatív művészeti készlet" című hirdetést látja. (fent)