Betöltés...

Gyermek felfújható medence 3 kamrás 150cm - levelek

Ár: 4.990 Ft

Életkortól függetlenül mindenki megérdemel egy kis hűsölést a medencében! Ezért mutatunk be egy terméket, amelyet gyermeke is imádni fog - egy felfújható kerti medencét!


A medencében csobbanás a legjobb szórakozás egy forró nyári napon - hiszen nincs is jobb egy kis hűsítő víznél!


Egy felfújható medence minden kertben töltött időt egy csodálatos vízi kalanddá varázsol! Ráadásul az, hogy már kisgyermekkorban vízben lehet lenni, segíthet, hogy a kicsik később megtanuljanak úszni, és megelőzzék a víziszony kialakulását!


A gyönyörű zöld leveles grafikával ellátott kerti gyermekmedence nemcsak felejthetetlen szórakozást nyújt majd a kicsiknek, hanem ékes dísze lesz a kertnek is!


A medencében való játék tökéletes alkalom lehet a gyerekek közös játékára, hiszen méretének köszönhetően - a medence belső átmérője 130 centiméter - akár három gyerek is könnyedén elfér benne, akik együtt játszhatnak és fantasztikus kalandokat élhetnek át!


A medence minden szempontját figyelembe vettük, ezért három külön-külön pumpált gyűrűből áll, így ha az egyik gyűrű meg is sérül, az egész medence nem fog leereszteni!


Szoros szelepekre is gondoltak, hogy megakadályozzák a levegő kiszökését a felfújt kamrákból. És mindenekelőtt a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak tartósak, hanem a gyermekek bőrére nézve is teljesen biztonságosak!


Életkor: 6+



Méretek:



Belső átmérő: 135 cm
Külső átmérő: 150 cm
Magasság: kb. 44 cm
Csomagolás: 24 cm x 28 cm x 6 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Gyermek felfújható medence 3 kamrás 150cm - levelek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: