Betöltés...

BESTWAY 22011 búvármaszk gyerekeknek - zöld

Ár: 1.990 Ft

A víz alatti élet sok ismeretlent rejt, ezért is olyan érdekes. Nagyon különbözik a szárazfölditől, és mindenekelőtt különösen nehéz felfedezni. Szerencsére itt a tökéletes eszköz hozzá – egy búvármaszk!

 

BÚVÁRMASZK GYERMEKEKNEK

A maszkkal történő búvárkodás nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a gyermek ássa, mi történik a víz alatt, hanem sokkal könnyebbé teszi a víz alá bukást is. A maszk ráadásul nem csak a tengerben vagy tóban, de még a medencében is hasznos lesz!

A szemüveg nagy, orrot is fedő lencséi lencséi lehetővé teszik, hogy a kicsi mindent láthasson a vízben, és megakadályozza, hogy víz kerüljön a szemébe vagy az orrába, így az úszás tiszta élvezet lesz.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

A kínált búvármaszk állítható szilikon pánttal rendelkezik, melynek köszönhetően beállítható a termék mérete úgy, hogy a lehető legjobban illeszkedjen egy kisgyermek fejéhez.

ÚSZÓMASZK GYERMEKEKNEK

Hogy a gyerekeket a termék használatára ösztönözze, színes, így minden bizonnyal sok gyerek figyelmét felkelti.

A széles és állítható pánt igazán kényelmessé teszi a búvárkodást a maszkkal, és kiküszöböli annak kockázatát, hogy víz kerüljön a szemüvegbe.

A nagy üvegfelületek nem korlátozzák a látómezőt, így kényelmesen megtekintheti a víz alatti világot. Ráadásul sok éven keresztül kitart majd, hiszen a termék kiváló minőségű anyagokból készült.

 

TERMÉK INFORMÁCIÓ:


Kor: 3+
Anyaga: szilikon + műanyag
Szín: zöld



MÉRETEK:



Szemüveg mérete: 13 cm x 6 cm
Kiszerelés: 18,5 cm x 17,5 cm x 6 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "BESTWAY 22011 búvármaszk gyerekeknek - zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: