Betöltés...

Kutyák szilikon mancs tisztító kis pohár - kutyák tisztítása, mancs tisztító, kisállat tisztító, mancs tisztító eszközök

Ár: 1.390 Ft

Termékleírás: A tisztító csésze egy nagyon kényelmes és gyors megoldás, amikor a kutyusunk tappancsait le kell mosni a sártól és egyéb kosztól odakint. Egyszerűen öntsünk egy kis vizet a csészébe, és helyezzük bele a kedvencünk tappancsát. Ezután pár alkalommal forgassuk meg a csészét, majd töröljük le a kutya tappancsait. A szilikon csésze nagyon könnyen tisztán tartható. Csak ürítsük ki a koszos vizet, vegyük ki a szilikon betétet, és mossuk le folyó víz alatt. Tulajdonságok: ✅ Anyag: műanyag, szilikon ✅ Praktikus ✅ Könnyen kezelhető és tisztítható ✅ Kb. 135 tisztító szilikon tapadókorong ✅ Méret M: kutyák és macskák számára, akiknek a tappancsátmérője legfeljebb 6 cm ✅ Méret: 11 cm x 9 cm ✅ Szín: rózsaszín Miért vedd meg ezt? Ha te is unod már a kutya tappancsainak tisztítását a sáros időkben, akkor ez a tisztító csésze pont neked való! Gyors, hatékony és könnyen használható. Ne fáradj el a felesleges sár eltávolításával, tedd egyszerűvé és gyorsá a tappancsok tisztítását ezzel a praktikus eszközzel!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Kutyák szilikon mancs tisztító kis pohár - kutyák tisztítása, mancs tisztító, kisállat tisztító, mancs tisztító eszközök" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: