Betöltés...

Menopauza komplex 24 hatóanyaggal

Ár: 5.560 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Menopauza komplex 24 hatóanyaggal
Míg egyes nők különösebb kellemetlen panaszok nélkül esnek át a menopauzán, másokat már a perimenopauzától kezdve legyengítenek, kimerítenek a tünetek, melyek akár évekig is tarthatnak.
A változókor egy összetett lelki és fizikai tünetegyüttes.
Megjelenése különböző mértékben jelentkezik. Személyenként is eltérő.
A változókori tünetek lehetnek az alábbiak
⛔️hőhullám,
⛔️kipurulás
⛔️hangulatingadozás
⛔️depresszió,
⛔️éjszakai izzadás
⛔️alvászavar
⛔️hajhullás
⛔️csökkenő nemi vágy
⛔️gyakori vizelési inger
⛔️hüvelyszárazság
⛔️csontritkulás
⛔️szívbetegségek kialakulásának kockázata.
Ezek tünetegyüttesek elkerülésében illetve csökkentésében segit a
A Menopauza komplex 24 hatóanyaggal.
Gyógynövénykivonatok, makro- és mikroelemek, valamint vitaminok egyedülálló szinergiája, amelyek együttesen segítik a menopauzával járó kellemetlen érzések és hőhullámok enyhítését.
✅️Az optimálisan kiegyensúlyozott komplexum tonizáló hatással van a nők szervezetére a menopauza előtti és utáni időszakban, feltölti a női szervezet hasznos anyagkészletét abban az időszakban, amikor arra különösen nagy szükség van.
✅️Segít fenntartani a nők általános közérzetének normális és stabil állapotát: csökkenti a hangulat- és energiaingadozást, segít helyreállítani az energiát, támogatja a kognitív funkciókat, beleértve a memóriát, segít normalizálni az alvást.
✅️Támogatja az immunitást, antioxidáns hatású, segít csökkenteni a hormonális egyensúlyhiány megjelenését.
✅️Kedvezően befolyásolja a csontok, a fogak, a szem, a haj és a bőr általános egészségét. Erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik.
Nem tartalmaz hormonokat.
Összetétele
✅️A lenmag segít csökkenteni a hőhullámokat és az éjszakai izzadást, támogatja a szív egészségét, az emésztőrendszert és megelőzi a székrekedést. Antioxidáns hatásúak.
✅️Az Eleutherococcus kivonat segít javítani a kognitív funkciókat, a fizikai állóképességet, csökkenti a fáradtságot és erősíti a csontokat. Segít növelni a bőr kollagéntermelését, ami csökkenti a ráncok és finom vonalak megjelenését.
✅️Rhodiola rosea (aranygyökér) - természetes adaptogén, segít csökkenteni a hangulatingadozásokat, fáradtságot, hőhullámokat és idegességet, segít normalizálni a libidót és az alvást, javítja a bőr állapotát, növeli a kognitív képességeket.
✅️Ginkgo biloba kivonat segít javítani a vérkeringést és támogatja a szív és a szem egészségét, javítja a memóriát és a kognitív funkciókat. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól.
✅️A homoktövis kivonat antioxidánsokat, C- és E-vitamint tartalmaz

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyöngyös
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Menopauza komplex 24 hatóanyaggal" című hirdetést látja. (fent)