Betöltés...

Szivargyújtó elosztó 3-as + 3db USB-vel 120Watt 10V-30V-ig AM0459

Ár: 7.350 Ft

USB-s autós töltő elosztó. Az autós töltő elosztó lehetővé teszi több eszköz egyszerre történő csatlakoztatását egyetlen szabvány autós szivargyújtó aljzathoz. Ez a szivargyújtó elosztó nem csak nagy teljesítményű, hanem 12V-os illetve 24V-os járművekben is használható, így személyautókban, lakóautókban, buszokban, munkagépekben, teherautókban, kamionokban is tökéletesen használható.
Szín: fekete
Tápellátás: DC 10 - 30 V 
USB Kimenet: 4,2A (1A + 2,1A + 1A)
Teljesítmény: 120 W (10A)
Aljzatok:
3db USB port
3db szivargyújtó aljzat
Ez a készülék ideális megoldás azok számára, akik gyakran utaznak autóval és szükségük van arra, hogy több mobiltelefont, GPS-t, kamerát vagy egyéb USB-n keresztül tölthető eszközt egyidejűleg töltsenek. A készülék kompakt kialakítása miatt könnyen tárolható az autóban, és nem foglal sok helyet. Az elosztó fekete színe elegáns megjelenést biztosít, így nem csak praktikus, hanem esztétikailag is illeszkedik az autó belső teréhez. A 120 W-os teljesítmény bőségesen elegendő ahhoz, hogy akár nagyobb energiaigényű eszközöket is probléma nélkül tölthessünk. Az intelligens töltési technológia biztosítja, hogy minden csatlakoztatott eszköz a lehető leggyorsabban, de mégis biztonságosan töltődjön.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Szivargyújtó elosztó 3-as + 3db USB-vel 120Watt 10V-30V-ig AM0459" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: