Betöltés...

Szivargyújtó elosztó 3-as + 4db USB + voltmérő 12-24V AM0375

Ár: 11.000 Ft

Az AutoMax Smart autós elosztónk tökéletes megoldást nyújt azok számára, akik gyakran utaznak és szükségük van több eszköz egyidejű használatára vagy töltésére. Ez az innovatív kiegészítő lehetővé teszi, hogy egyszerre három különböző készüléket csatlakoztass a szabványos szivargyújtó aljzathoz, legyen szó akár mobiltelefon töltőkről, GPS navigációs eszközökről, CB-rádióról vagy akár egy kis TV-vevőről.
Emellett a termék négy USB csatlakozóval bővült (maximális 6800mA kimenettel), amelyek tovább bővítik annak használhatóságát, így egyszerre több okoseszköz is tölthető.
Az autós elosztó kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az intelligens IC technológia, amely automatikusan érzékeli az eszközök által igényelt feszültséget, így biztosítva a leggyorsabb és legbiztonságosabb töltést minden csatlakoztatott eszköz számára. A 6,8A-es nagy kapacitású töltő port lehetővé teszi a gyors töltést, míg a kapcsolóvezérlés egyszerűsíti a be- és kikapcsolást, így nem kell minden használat után kihúzni az aljzatból.
A termék további előnye a 1 méteres hosszabbító kábel, amelynek köszönhetően még a hátsó ülésen utazók is kényelmesen csatlakoztathatják eszközeiket. A gumírozott fogantyú stabil kapcsolatot biztosít a töltés során, míg a foltálló felületkezelés hosszú távú esztétikai megjelenést garantál. A túlfeszültség és túláram elleni védelem biztonságos használatot ígér, megóvva eszközeidet az esetleges károsodásoktól.
Rögzítsd az elosztót biztonságosan a kétoldalas 3M ragasztószalaggal, így garantálva, hogy az ne mozduljon el vezetés közben.
Méretei: 
11 cm hosszúság,
5,5 cm szélesség
3,0 cm magasság
– az elosztó tökéletesen illeszkedik az autó belső terébe, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el.
Fedezd fel az autós elosztóval rejtett lehetőségeket, és élvezd az egyidejű töltés kényelmét, legyen szó hosszú utazásokról, üzleti útról vagy családi kirándulásokról. Tegyél szert rá ma, és soha többé ne aggódj az alacsony akkumulátor töltöttség miatt, miközben úton vagy!
Ez a Smart autós szivargyújtó elosztó integrált voltmérővel van ellátva, amely egy rendkívül hasznos funkció, hiszen képes nyomon követni az akkumulátor és a generátor aktuális állapotát. Ez a kiegészítő nemcsak kényelmi szempontból fontos, de növeli a jármű biztonságát is, mivel lehetővé teszi számodra, hogy folyamatosan ellenőrizd az elektromos rendszer feszültségét, így időben észreveheted, ha valamilyen probléma adódik.
A voltmérő különösen hasznos hosszú utazások során, vagy azok számára, akiknek régebbi modellű autójuk van, ahol az akkumulátor állapota és a töltési rendszer meghibásodása gyakoribb. A feszültségmérő segítségével azonnal észrevehető, ha a feszültség szintje leesik az optimális tartomány alá, ami akkumulátorproblémára vagy a töltési rendszer meghibásodására utalhat. Ez időben történő figyelmeztetést nyújt, lehetővé téve számodra, hogy intézkedéseket tegyél a nagyobb problémák elkerülése érdekében.
A voltmérő által nyújtott adatok lehetővé teszik, hogy proaktívan kezeld az autód elektromos rendszerét, így megelőzve az olyan váratlan helyzeteket, mint az akkumulátor lemerülése vagy a generátor hibája. Ez a tudatosság hozzájárul az autó hosszabb élettartamához és csökkenti a váratlan költségeket, amelyek a jármű elektromos rendszerének meghibásodásából adódhatnak.
Ráadásul a voltmérő beépítése a szivargyújtó csatlakozóba egy elegáns és diszkrét megoldás, amely nem igényel külön telepítést vagy bonyolult bekötést. Egyszerűen csak csatlakoztasd a készüléket a szivargyújtó aljzathoz, és már készen is áll a használatra. Az eszköz könnyen leolvasható kijelzője biztosítja, hogy mindig tisztában légy az akkumulátor és a generátor jelenlegi állapotával, így nyugodtan élvezheted az utazást, tudva, hogy járműved elektromos rendszere megfelelően működik.
Összességében az integrált voltmérővel ellátott szivargyújtó csatlakozó egy nélkülözhetetlen eszköz minden autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja járműve karbantartását és biztonságát. Szerezd be ezt a hasznos kiegészítőt, és legyél mindig egy lépéssel előrébb az autód karbantartásában!
Összegezve:
Tápellátás: DC 12V vagy DC 24V
Csatlakozás: Szivargyújtóba
Kábel hossza: 1 méter
Maximális teljesítmény: 120 Watt
USB portok száma: 4db (2x2db) max 6,8A
Szivargyújtó aljzatok száma: 3db
Szivargyújtó csatlakozón: Voltmérő
CE tanúsítvány


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Szivargyújtó elosztó 3-as + 4db USB + voltmérő 12-24V AM0375" című hirdetést látja. (fent)