Betöltés...

Gyurma kinyomó szett játékkonyhához, kreatív ételek elkészítéséhez - színes gyurmákkal, rengeteg kiegészítővel (BB-19878) (KF)

Ár: 6.990 Ft

Alkosd meg álmaid szobrát színes gyurmából. Ezzel a szuper készlettel szinte bármit meg tudsz formázni, amit szeretnél. A prést először fel kell tölteni gyurmával, majd válaszd ki a megfelelő formájú előlapot, és ha lenyomod a kart, már készül is a hosszú gyurmakígyó, amit gyurmakéssel tudsz felvágni. A játék fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is. A készlet 4 db gyurmával ellátott tégelyt tartalmaz. Minden tégely más színű. A gyurmával való játék fejleszti a gyerekek fantáziáját és a kézügyességet. MÚSZAKI ADATOK: szín: többszínű anyaga: műanyag tömegek száma: 4 méretei: 17,5 x 15,5 x 15,5 cm súlya: 0,579 kg súly a csomagolással együtt: 0,697 kg KIEGÉSZÍTŐK: kinyomó fej 4 tégely gyurma különböző színben kés, villa, kanál henger pizza kés tál tányér

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Gyurma kinyomó szett játékkonyhához, kreatív ételek elkészítéséhez - színes gyurmákkal, rengeteg kiegészítővel (BB-19878) (KF)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: