Betöltés...

ELLIE csiga mucin tartalmú bőrfiatalító, sebgyógyító és feszesítő krém arc- és testápolásra - valódi csiganyállal - 150 ml (BBR) (KF)

Ár: 2.990 Ft

Napjainkban egyre több szépségápolási termékben megtalálható a csiganyálka és a csiga mucin, ami egyre felkapottabb a társadalom körében. Számos bőrgyógyász figyelmét azért keltette fel a csiganyál kivonat, mert a csigák képesek öngyógyítani magukat, rövid idő alatt tudják regenerálni saját testüket. Ebből adódóan kifejlesztettek megannyi olyan hidratáló arc és testápoló krémet, amelyek csigaváladék kivonatot tartalmaznak. Az effajta krémek javítják a bőr rugalmasságát, csökkentik a ráncokat és felgyorsítják a regenerációt. A csigák nyálkája mucinból, vízből és egy komplex fehérjéből tevődik össze, ezek együttese pedig segíti a csiga héjának és testének a helyreállítását. A csiganyál a bőr mélyebb rétegeibe is behatol, küzd a vírusok és baktériumok ellen, ezáltal kisebb eséllyel alakul ki valamilyen bőrbetegség. A bőrön található foltok ellen is kiválóan hat, halványítja vagy teljes mértékben eltünteti azokat és nem okoz allergiás reakciókat. Válaszd te is a csigaváladék kivonatot tartalmazó krémünket, ami abszolút nyugtatja és táplálja majd bőrödet, a végeredménnyel garantált, hogy elégedett leszel! A termék jellemzői: Tökéletesen ápol és regenerál. Bőrmegújuló, bőrvilágosító hatással bír Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét Nyugtatja és táplálja a bőrt Összetevők: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Snail Secretion Filtrate, PEG-20 Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Parfum, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citronellol A csiganyál kinyerése teljesen humánus folyamat, a termék előállítása során egyetlen csigának sem esett bántódása.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "ELLIE csiga mucin tartalmú bőrfiatalító, sebgyógyító és feszesítő krém arc- és testápolásra - valódi csiganyállal - 150 ml (BBR) (KF)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: