Betöltés...

Polietilén medenceszűrő golyók - homok helyettesítő műszálas pamacsok szűrőberendezéshez - 3-4 évnyi használatra elég (BB-21046)

Ár: 9.490 Ft

Szeretne kristálytiszta vizet a kerti medencéjében, könnyedén és hatékonyan? Akkor a szűrőgolyó készlet a tökéletes választás Önnek! Ezek a kis golyók a medence szűréséhez nélkülözhetetlenek, és gyorsan megtisztítják a medence vizét. Engedje meg, hogy bemutassam, miért érdemes beszerezni ezt a különleges készletet! GYORS EREDMÉNY - A medence szűrőgolyók olyan pamutgolyókhoz hasonlítanak, de gyors szűrőhatást biztosítanak a medence vízére. Ezzel a készlettel elfelejtheti a nehézkes és problémás vízszűrést a medencében. Az 1,5 kg-os csomag nagyon hosszú ideig kitart Önnek. EGYSZERŰ HASZNÁLAT - Az PET anyagból készült kis golyóknak köszönhetően elfelejtheti a medencevíz nehézkes szűrését. Egy csomag 1,5 kg-os súlya nagyon hosszú ideig elegendő lesz Önnek. GAZDASÁGOS - egy szett golyó elegendő 3-4 év használatra. Emellett alacsonyabb ellenállásuk miatt könnyebb vízáramlást és alacsonyabb szivattyúteljesítmény-felvételt eredményeznek. MEGTISZÍTHATÓ - a golyók újrahasznosíthatók. Csak dobjuk a szennyezett szűrőkiegészítőt a mosógépbe. Mosás után sem veszítik el tulajdonságaikat. A szűrésnek köszönhetően a medence víze kristálytiszta lesz. Műszaki adatok: Anyag: polietilén 3-4 évig elegendő Felhasználás: homokszűrők Sűrűség: 1,45g/cm3 Pórusosság: 99% Golyó átmérője: 5 cm Súly: 1,5 kg Súly a csomagban: 1,55 kg Ne habozzon tovább! Szerezze be ezt a szűrőgolyó készletet, és élvezze a medence kristálytiszta vizét! Legyen Ön is elégedett és hatékony medence tulajdonos a megfelelő eszközökkel!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Polietilén medenceszűrő golyók - homok helyettesítő műszálas pamacsok szűrőberendezéshez - 3-4 évnyi használatra elég (BB-21046)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: