Apróhirdetés Ingyen > Egyéb apró > Hirdetés
Lekerekített és szögletes fondant simító
Ár: 1.228 Ft
El akarod kápráztatni a családod tökéletesen burkolt tortáddal? Ezzel a Lekerekített és szögletes fondant simítóval gyerekjáték lesz a tortaburkolás!
Tartasz tőle, hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni, mint amiket a cukrászdákban látsz?
Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű bevonatos tortákat készíteni?
Ezzel a fondant simitó eszközzel te is megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el családodat, barátaidat. A fondant simítót használhatod marcipán és fondant tortaburkolatok készítésénél egyaránt.
A fondant simító használata:
1. A tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen kinyújtjuk, közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó eszközzel.
Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a nyújtásra a konyhai munkalap is.
2. A megfelelő vastagságúra nyújtott (3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan bevont tortára helyezzük .
Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm-rel túlnyúljon rajta.
3. A marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal rásimítjuk a burkolatot .
4. A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd helyre a lelógó részeket, majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat felületét .
Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
Tartasz tőle, hogy te nem tudnál olyan tökéletes tortát készíteni, mint amiket a cukrászdákban látsz?
Te is szeretnél egyszerűen és könnyen tükörsima felületű bevonatos tortákat készíteni?
Ezzel a fondant simitó eszközzel te is megvalósíthatod ezt és ezentúl tökéletes tortákkal kápráztathatod el családodat, barátaidat. A fondant simítót használhatod marcipán és fondant tortaburkolatok készítésénél egyaránt.
A fondant simító használata:
1. A tortaburkoló masszát (marcipán, fondant) keményítővel megszórt sima felületen kinyújtjuk, közben többször is elegyengetjük a felületét a marcipán simitó eszközzel.
Tipp: A legjobb ha szilikon gyúrólapon dolgozunk de alkalmas lehet a nyújtásra a konyhai munkalap is.
2. A megfelelő vastagságúra nyújtott (3-5mm) bevonót, nyújtófára tekerjük és a már kész, krémmel vékonyan bevont tortára helyezzük .
Tipp: Mindig a torta szélénél kezd el a burkolat felhelyezését, úgy hogy legalább 2 cm-rel túlnyúljon rajta.
3. A marcipán simító eszközzel a torta közepétől indulva körkörös mozdulatokkal rásimítjuk a burkolatot .
4. A torta oldalánál először a kezeddel igazítsd helyre a lelógó részeket, majd a fondant simitóval tökéletesítsd a bevonat felületét .
Tipp: Csak utolsó lépésben vágd a torta méretére a fondant és marcipán burkolatot és kezdődhet a kreatív tortadíszítés!
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.10.23 |
Eddig megtekintették 31 alkalommal |
Egyéb apró rovaton belül a(z) "Lekerekített és szögletes fondant simító" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: