Betöltés...

Korona sziluett kiszúró

Ár: 1.215 Ft

A Korona sziluett kiszúróval minden torta varázslatos hercegnős ékszerré változik. Ezzel az eszközzel a kreativitásod szárnyalhat, és gyönyörű, egyedi alkotásokat hozhatsz létre.


A Korona sziluett kiszúró egy lenyűgöző eszköz, amely segítségével pillanatok alatt elkészítheted a legcukibb és legszebb hercegnős dekorációkat a tortádra. A készletben található 3 különböző méretű korona kiszúró lehetővé teszi, hogy a torta méretéhez és formájához igazítsd a díszítést.


De ennél sokkal többet kínál a Korona sziluett kiszúró! A varázspálca kiszúróval különleges elemeket adhatsz hozzá a dekorációhoz, miközben a princess felirat mintázóval személyre szabhatod a tortát. Az indás dísz kiszúróval elegáns stílust kölcsönözhetsz a tortának, míg a szív kiszúrókkal és a virág kiszúróval romantikus részleteket adhatsz hozzá. A készletben található ovális kör alakú kiszúró pedig további lehetőséget kínál a kreatív dekorációhoz.


A Korona sziluett kiszúróval mindenki számára könnyűvé válik a tortadíszítés. Egyszerűen nyújtsd ki a fondant masszát, szórd meg étkezési keményítővel, hogy ne ragadjon a massza a kiszúróba, majd egy határozott mozdulattal szaggasd ki a formákat. A készletben található összes elem segítségével gyorsan és könnyedén elkészítheted álmaid tortáját.


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd be még ma a Korona sziluett kiszúrót, és tedd emlékezetessé minden ünnepi alkalomodat egy varázslatos tortával!


Miért pont ez a termék?



Gyors és egyszerű hercegnős tortadíszítés
Számos különböző formával és mérettel rendelkezik
Kreatív dekorációk készítése könnyedén


Felhasználási tippek:



Hercegnős születésnapi torta dekorálása
Esküvői torta kiegészítése romantikus elemekkel
Babaváró vagy keresztelő torta díszítése
Valentin-napi vagy évfordulós torta elkészítése szerelmes motívumokkal


Felhasználási alkalmak:



Születésnapok
Családi összejövetelek
Esküvők és jegyes partik
Babavárók és keresztelők
Romantikus randevúk és évfordulók


Csomag Tartalma:



3 különböző méretű korona kiszúró: 15,5*9,1 cm, 5,8*3,5 cm, 3*1,7 cm
Varázspálca kiszúró
Princess felirat mintázó
Indás dísz kiszúró
Két különböző szív kiszúró
Virág kiszúró
Ovális kör alakú kiszúró


Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a következő eseményedet ezekkel a fantasztikus tortadíszítő eszközökkel, amelyek garantáltan mindenkit lenyűgöznek!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Korona sziluett kiszúró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: