Betöltés...

Bestway Tortuga 488x244x122cm Fémvázas medence homokszűrővel, létrával és vegyszeradagolóval (FFA 635) #szürke

Ár: 337.199 Ft

A majdnem 5 méter hosszú, klasszikus szögletes formájú Bestway Power Steel fémvázas medence gyártásakor a legújabb és legbiztonságosabb anyagokat használták fel, hogy egy igazán időtálló, erős és könnyen összeállítható kerti medencét hozzanak létre az egész család számára. A Bestway medencék legújabb vívmányait egyesíti a Power Steel fémvázas medence. Extraerős oldalfalai Tritech™ szilárd és ellenálló anyagból készültek, melyek a korrózióálló csővázas medence szerkezetéhez kapcsolódnak biztonságos Seal & Lock System™ rendszerrel. A medence tisztántartásáról a nagyteljesítményű vízszűrő és a ChemConnect vegyszeradagoló gondoskodik. Oldalfalai mintázata nélküliek, mely letisztult megjelenést ad ennek kiváló Bestway medencének. A medence négyzet formája nagyobb teret biztosít a játékhoz és úszáshoz. Az összvastagság a medence méretétől függően 0,40 ..0,80 mm, mely nagyobb fokú szilárdságot és ellenállóságot biztosít.

Jellemzői:
- Vízbefogadó-képesség (90%)11,532 L (3,046 gal.)
- Könnyen felállítható
- PVC-ből és poliészterből készült nagy teherbírású 3 rétegű oldalfalak
- A beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti tömlővel könnyedén leereszthető a medencevíz
- Víz alatt ragadó javítófolt
- A medence extraerős oldalfalai Tritech™-ből, egy 3 rétegű merevített anyagból készülnek, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll.
- Korrózióálló fémvázak
- Seal & Lock System™ rendszerrel ellátott medence a biztos és biztonságos csőcsatlakozáshoz
- Mozaikmintás belső medencebevonat a medence oldalain és alján.
- A négyszög alak több helyet biztosít az úszásra
- A hosszabb élettartammal és jobb szűrési tulajdonságokkal büszkélkedő antimikrobiális szűrőpatron megelőzi algák, penész és egyéb mikrobiális baktériumok elszaporodását a medencében

A csomag tartalma:
- Medencetest
- Homokszűrős vízforgató-szűrőberendezés (220-240V)
- Biztonsági létra
- Befúvóba épített vegyszeradagolóval


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bestway Tortuga 488x244x122cm Fémvázas medence homokszűrővel, létrával és vegyszeradagolóval (FFA 635) #szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: