Betöltés...

Vízálló műanyag gipszcsomag felnőtt teljes lábra, Delta-Dry Elite

Ár: 21.800 Ft

A mindennapi higiénia az egyik legfontosabb tényező a fertőzések, betegségek elleni védekezésben. Ez különösen így van a kézhigiénia területén, mivel a kezünk a baktériumoknak és a vírusoknak leginkább kitett testrészünk. Ha hagyományos gipszelést kaptunk, a kézmosás így elmarad, a nedvességet megtartó szabványos alábélelő pedig macerációhoz, viszketéshez és egyéb bőrproblémákhoz vezethet. Mit lehet ilyenkor tenni?


A vízálló műanyag gipsz a megoldás

A Delta-Dry Elite vízálló gipsz, alábélelő és csőtrikó csomagunk egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szokásos módon zuhanyozzon és fürödjön, strandoljon, ússzon úgy, hogy a végtagján ott van a vízálló gipsz. Sőt, még alkoholos és vizes alapú kézfertőtlenítőszereket is használhat anélkül, hogy a gipsz épségét veszélyeztetné.


A vízálló gipsz alól egyszerűen kifolyik a víz, mert a csőpólya és az alábélelő szálak nyílt kötésű szerkezete felgyorsítja a vízbe merülés utáni vízelvezetést. Ezen felül a testhőmérséklet is jelentősen segít a még bennmaradt nedvesség elpárologtatásában a légáteresztő hálón keresztül (esetleg egy kis hajszárítózással rásegíthet). Így a gipsz és a bőr gyorsan megszárad, és a bőr a napi tisztálkodás után kb. 90 perc alatt abszolút megszárad. A Delta-Dry Elite termékek polipropilén-nylon-poliészter hálója puha, kényelmes párnát képez a bőrön. Kiváló légáteresztő képessége szárazon tartja a bőrt és jól szellőzik, segítve az olyan bőrproblémák enyhítését, mint a kipállás, a viszketés és a kellemetlen szagok.


A gipszmesternek úgy kell felhelyeznie, mint a hagyományos műanyag gipszet, azaz a Delta-Dry Elite termékek új gipszelési technikák elsajátítását nem igénylik.


A csomag tartalma:



1m, 10cm széles vízálló trikócsőpólya a bőr védelme érdekében,
2db, 10cm széles vízálló alábélelő (2,4m) az ízületek védelméért , 
3db, 10cm széles vízálló műanyag gipsz (3,6m) világoskék színben.





Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vízálló műanyag gipszcsomag felnőtt teljes lábra, Delta-Dry Elite" című hirdetést látja. (fent)