Betöltés...

WC magasító peremes rögzítéssel, 11cm, fedéllel (Contact Plus Premium)

Ár: 26.000 Ft

WC magasítóra számos betegség következtében szükség lehet. Amikor már fáj az ember dereka, nem tud lehajolni kellőképpen, nehezen hajlik a térde, akkor WC magasítóra lehet szükség. Ha igényesek vagyunk, és nem akarjuk látni a rögzítési füleket, csavarokat, akkor a Contact Plus Premium WC magasítót ajánljuk. A Contact Plus WC magasító 11 cm-rel emeli meg az űlőke magasságát, ami kényelmet biztosít. Minden standard wc-csészéhez könnyen használhat és alkalmas,mert rögzítők és csavarok nélkül felhelyezhető. Kialakítása szerint a Contact Plus Premium ráül a WC peremére, ezáltal rögzül, nem csúszik le, stabilitást biztost. PVC borítása révén nagyon higiénikus, könnyen tisztán tartható és magas komfortérzetet biztosít. Anatómiai kialakításának köszönhetően a férfiak is könnyedén használhatják. Ha nincs rá szükség, csak le kell emelni a WC csészéről, és mások is azonnal használhatják a WC-t. 


Ez a nagyon világos szürke színű WC magasító formavilágában és minőségében jelentősen eltér társaitól. 185 kg-ig terhelhető, ami kimagasló és egyedülálló. Tisztítása egyszerű: rendszeresen tisztítsa a háztartásban mindennaposan használt tisztítószerrel és törölje szárazra. Kerülje a súrolószerek alkalmazását. Sima felülete szappanos vízzel vagy klórmentes tisztítószerrel könnyen tisztítható.


Termékjellemzők:


fedeles kivitel
nem kemény műanyag, puhább kialakítás
csúszásmentes
nagyon világosszürke színű
11 cm-es magasítás
belső méret: 27 x 21 cm
külső mérete: 37 x 40 cm
csak rá kell helyezni a wc peremére, rögzítés nélküli
terhelhetőség: 185kg
súly: 1,9 kg 


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "WC magasító peremes rögzítéssel, 11cm, fedéllel (Contact Plus Premium)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: